Görüş Bildir
Haberler
Oynarken Şehrinizi, Dünyayı Hatta Evreni Kurtarabileceğiniz En İyi 12 Süper Kahraman Oyunu

Oynarken Şehrinizi, Dünyayı Hatta Evreni Kurtarabileceğiniz En İyi 12 Süper Kahraman Oyunu

cihan taştan
07.11.2022 - 16:36 Son Güncelleme: 18.10.2022 - 08:06

Filmlerini izlediğiniz, çizgi romanlarını ve kitaplarını okuduğunuz bu süper kahramanların hayatını deneyimlemek istemez miydiniz? Macera dolu bir yolculuğa çıkıp gezegeni kötü adamların ellerinden kurtarabileceğiniz en iyi 12 süper kahraman oyunuyla karşınızdayız!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Marvel's Avengers

1. Marvel's Avengers

Marvel ekibinin süper kahraman ekibine bağlı olan Avengers, sunduğu macera ve heyecan dolu serüvenlerle gamer'ların favori oyunları arasında yer alıyor. Epik bir kahraman oyunu olan Marvel's Avengers, macera dolu ve destansı bir seyir zevki sunuyor. Her kahraman için özelleştirilebilir eşyalar ve özgün oyun stili de cabası!

2. X-Man Origins: Wolverine

2. X-Man Origins: Wolverine

2009 yapımı Wolverine süper kahramanının oyun dünyasındaki karşılığı olan X-Man Origins: Wolverine, filmin konusuna sadık kalmayı başarmış. Film kahramanlarının seslendirmeleri de oyuna ayrı bir derinlik kazandırıyor.

3. Deadpool

3. Deadpool

Vizyona girdiği andan itibaren birçok rekora imza atan şımarık süper kahraman Deadpool, gamer dünyasında da oldukça sevilen yapımlar arasında. High Moon Studios'un piyasaya sürdüğü oyun, Nolan North'un seslendirmesiyle Marvel Dünyası'na derinlemesine bir yolculuk deneyimi sunuyor.

4. Lego Marvel Super Heros

4. Lego Marvel Super Heros

100'ün üzerinde süper kahramanı barındıran Lego oyunu, Marvel evrenine geniş perspektiften bakmak isteyen gamer'lar için birebir! Oyunun yakından tanıdığımız Marvel kahramanlarının hikayelerine sadık kaldığını da belirtelim!

5. Injustice 2

5. Injustice 2

NetherRealm tarafından geliştirilen ve Warner Bros tarafından yayınlanan Injustice 2, DC gezegenine selam veren dövüş oyunlarının başında geliyor. Gamer'ların favorilerinden biri olan oyun, sunduğu hamle derinliğiyle her seferinde fantastik ve epik bir deneyim sunmayı başarıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Guardians of the Galaxy

6. Guardians of the Galaxy

2021 yapımı oyun hem çarpıcı hikayesiyle hem de akıcı oyun moduyla gamer'ların favori süper kahraman oyunlarından biri olmayı başarıyor. Star-Lord olarak oynadığınız oyunda Galaksinin Koruyucuları ekibiyle birlikte, en az filmler kadar fantastik bir maceraya sürükleniyorsunuz.

7. Batman Arkham Knight

7. Batman Arkham Knight

Rocksteady Studios'a ödüller getiren seri, 2015 yılında aksiyon ve macera türü oyunlara yeni bir soluk getirerek piyasaya sürüldü. Kısa zamanda oldukça sevilen oyun, Gamer'ların en beğendiği oyunlar arasına girmeyi de başardı. Batmobile'a atlayıp Gotham sokaklarında kötülükle savaşmak gibisi var mı!

8. Marvel's Spider-Man

8. Marvel's Spider-Man

Sony Interactive işbirliğiyle otantik bir Spider-Man deneyimi yaşamak isteyen gamer'lara Marvel Evreni'nin kapılarını açan oyun, şüphesiz türünün en başarılı örneklerinden biri olarak öne çıkıyor. Kaotik özel hayatının yanı sıra New York halkının yükünü de sırtında taşıyan Spider-Man'in dünyasında macera dolu deneyimler sizi bekliyor!

9. The Punisher

9. The Punisher

THQ tarafından yayınlanan aksiyon ve macera oyunu The Punisher, TPS türü oyunların en başarılı örnekleri arasında yer alıyor. Ailesi öldürülen FBI ajanı Frank Castle'ın riskli ve tutkulu serüveni size bambaşka bir dünyanın kapılarını açacak!

10. Ultimate Marvel VS Capcom 3

10. Ultimate Marvel VS Capcom 3

Fate of Two Worlds'ün a güncel sürümü olan oyun, simge haline gelmiş Marvel ve Capcom karakterlerine yer veriyor. Kahramanlar ve elçiler moduyla takımınızı kişiselleştirip tecrübe kazandıktan sonra online mücadelelere merhaba diyebilirsiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Viewtiful Joe

11. Viewtiful Joe

Japon tasarımcı Hideki Kamiya'nın yarattığı fantastik karakterler, Capcom ve Clover Studio işbirliğiyle muhteşem bir oyuna dönüşerek gamer'ların beğenisine sunulmuş!

12. inFamous 2

12. inFamous 2

Sony Computer Entertainment'ın yayınladığı bir aksiyon macera oyunu olan inFamous 2, gamer dünyasında oldukça popüler. İlk olarak 2011 yılında yayınlanan oyun, süper kahraman olmanın hem güzel hem de zor yanlarını oldukça gerçekçi bir biçimde işliyor. Macera sevenlerin kesinlikle denemesi gereken bir yapım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın