Görüş Bildir
Haberler
Oynarken Herkesin Gerçek Yüzünü Ortaya Çıkartıp Birbirini Sorgulatacak 10 Eğlenceli Oyun

Oynarken Herkesin Gerçek Yüzünü Ortaya Çıkartıp Birbirini Sorgulatacak 10 Eğlenceli Oyun

Radlands
23.11.2022 - 14:36

Bazı oyunlar vardır ki gündelik hayatta tanıdığımız insanları bir anda tanıyamamamıza sebep olur. Oyunun hırsı bir anda herkesi bürür ve herkes kazanmak için elinden geleni ardına koymamaya başlar. Eğer siz de arkadaşlarınızla hem hırs hem de eğlence dolu oyunlar arıyorsanız buyurun içeriğimize!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Jenga

Blokları bir bir çekerken düştü düşecek korkusunu yaşadıkları için sırası gelen her oyuncu biraz çirkinleşebilir. Bir anda tüm kule devrildiğinde ise herkes derin bir nefes alacaktır.

2. Vampir - Köylü

Vampir - köylü oyunu yakın çevrenizdeki kimseyi gerçek anlamda tanımadığınızı size gösterecek bir oyundur. Kendisinin vampir olmadığını oyunculara kanıtlamak için herkesten her şey beklenebilir. Söyleyeceğiniz her cümleye dikkat ederseniz iyi olur.

3. Monopoly

Her oyuncu emlak kralı olup diğer oyuncuları ezip geçmek istediği için Monopoly'nin sonunda da mutlaka ufak da olsa bir tartışma çıkacaktır. Ancak ne kadar tartışma yaşanırsa yaşansın bu kazananı değiştirmeyecektir.

4. Uno

Her oyuncunun büyük bir heyecanla elindeki kartları bir bir masaya attığı Uno'da eldeki kartlar azalmaya başladıkça rekabet de artar. Rekabetin en heyecanlı dakikalarında tansiyonlar da biraz yükselebilir. Arkadaşlarınızın en hırslı haliyle tanışmaya hazır olun!

5. Daha Önce Hiç

Yakın arkadaşlarınız hakkında birçok şeyi bilmiyor olabilirsiniz. İşte bu oyun tüm o sırları bir bir ortaya çıkaracak. Soruda sorulan şeyin cevabını vermek için oyuncular herhangi bir sıvı içebilir. Haydi biz ona su diyip tercihi tamamen size bırakmış olalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tabu

Bir kelime bilme oyununun herkesin yüzünü nasıl ortaya çıkaracağını düşünüyor olabilirsiniz. Şöyle ki, Tabu'da bir kelimenin hangi yollarla anlatıldığı önem taşıyor. Her oyuncu aynı kelimeyi anlatsa da hepsinin farklı yolları kullanacağını tahmin edebilirsiniz. Bu yollar size bir şeyler anlatmaya çalışıyor, dikkat edin.

7. FIFA

Herkes tuttuğu takımı seçer, oyun başlar, tuşlara basmaktan parmaklar ağrır. En sonunda kaybeden ise 'Kol bozuktu' diyerek biraz mızıkçılık yapar. FIFA oynamanın kuralı budur işte.

8. Twister

Çark çevrilip de en zorlu yerler çıktığında oyuncular bir anda yakınlarındaki oyuncuları itip düşürmeye çalışmaya başlar. Çünkü herkes Twister'da ayakta kalan son kişi olmak ister.

9. Saklambaç

Hiç büyükken arkadaşlarınızla saklambaç oynadınız mı? Çocukken bile büyük tartışmaların çıktığı bu oyun, oyuncuların yaşı büyüdükçe çok daha zorlu ve çekişmeli geçiyor. Eğer büyük bir alandaysanız mutlaka denemenizi öneririz. Ancak mızıkçılara karşı sizi şimdiden uyarmış olalım.

10. İsim Şehir

Bu listeyi klasiklerden biriyle bitirmeden olmazdı. Hepimizin yaş fark etmeksizin severek oynadığı oyunlardan biri olan isim şehir oyununda her zaman tartışma mutlaka çıkmaktadır. Kimisi 'Bu hayvan değil ki!' diye çıkışır, kimisi yazılan ülkeyi bilmediğini iddia eder. Herkes kazanan olmak için mücadele etmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
1
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın