Görüş Bildir
Haberler
Oturum İzni Programı Portekiz Golden Visa ile Ailece Avrupa Vatandaşlığı Fırsatı!

Oturum İzni Programı Portekiz Golden Visa ile Ailece Avrupa Vatandaşlığı Fırsatı!

Portugal Golden Visa diğer adıyla Portekiz Altın Vize 2012’den bu yana tüm dünyadan yatırımcıları Portekiz’e çeken bir oturum izni programıdır. Türkiye’den yatırımcıların bu programa ilgisi ise 2016’dan sonra başlamıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Portekiz Golden Vize tüm Avrupa Birliği ülkeleri arasında en avantajlı oturma izni programıdır.

Portekiz Golden Vize tüm Avrupa Birliği ülkeleri arasında en avantajlı oturma izni programıdır.

Avantajlı olmasının en büyük nedeni sadece yılda yedi gün Portekiz’de kalarak Portekiz Golden Visa oturum izninin devam ettirilebilmesidir. Bu kısacık yıllık kalış süresi, şu şekilde de kabul edilmektedir: iki yılda toplam 14 gün. Bu minimum bir tatil süresine eştir. Dolayısıyla, Golden Vize Portekiz bu kolaylık sayesinde tüm dünyadan büyük rağbet görmektedir. Yatırımcılar aileleriyle birlikte yapacakları, iki yılda toplam 14 günlük Portekiz ziyaretiyle oturum izinlerini sürdürebilmektedir. Yatırımcılar ve aile fertleri iş ve okul düzenlerini değiştirmelerine gerek olmadan Golden Visa Portekiz oturum izinlerini koruyabilmektedirler.

Portekiz Golden Visa oturma izninin bir başka avantajı ise sadece beş yıl sonunda Portekiz vatandaşlık hakkı tanımasıdır.

Portekiz Golden Visa oturma izninin bir başka avantajı ise sadece beş yıl sonunda Portekiz vatandaşlık hakkı tanımasıdır.

Yılda sadece yedi gün Portekiz’de bulunarak beş yılın sonunda Portekiz Altın Vize yatırımcısı ve aile fertlerinin Portekiz vatandaşlığına başvurusu kabul edilir. Beş yıl, diğer AB ülkelerinin altın vize programlarıyla karşılaştırıldığında en düşük gerekliliktir. İspanya Altın Vize programında bu süre 10 yıldır. Yunanistan Golden Visa’da ise 7 yıldır. Portekiz Golden Vize programında ise sadece 5 yıldır. Üstelik İspanya Golden Visa ve Yunanistan Altın Vize programlarında vatandaşlık başvuru kabulü için yılda en az 6 ay o ülkede oturulmalıdır. Portekiz Golden Visa ise en avantajlı oturum izni olarak yatırımcılara dayattığı yükümlülükleri minimum seviyededir.

Bu oturum programı ve AB vatandaşlık hakkında daha detaylı bilgi edinmek için Portekiz Golden Visa danışmanlık firması EUPorto ile temasa geçebilirsiniz. EUPorto, yatırımcılarıyla güvene dayalı ilişkinin esas alındığı bir danışmanlık firmasıdır. Sadece Portekiz’deki kurumsal ve gayrimenkul alanında uzman hukuk firmalarının onayından geçen projeleri yatırımcılara sunar, yatırım ve Golden Vize başvurularını tek merkezden yürütür. Bu nedenle, yatırımcılarının hedef ve beklentilerine uyan en güvenli gayrimenkulleri ve yatırım fonlarını önerir.

EUPorto, doğuştan Portekizli-Türk olması sebebiyle lokal bilgi ve piyasa hakimiyetine sahiptir. Lizbon ve civarı, Porto ve Algarve bölgesinde en verimli ve güvenli gayrimenkul seçeneklerini sunar. Portekiz Altın Vize kapsamındaki tüm yatırım türleri ve kategorilerinde zengin bir portföye sahiptir. Minimum 280.000, 350.000, 400.000 ve 500.000 Euro tutarında getiri sağlayan gayrimenkul ve anapara korumalı/teminatlı Portekiz yatırım fonları sunar. Butik bir danışmanlık hizmetiyle yatırımcının hedefine yönelik en verimli ve güvenli seçenekler üzerinden yatırımcının tercih yapmasında destek olur. Golden Visa Portekiz oturum izni için tüm operasyonel kapsamda A’dan Z’ye işlemleri koordine eder. Bilgi ve iletişim için euporto.com adresini ziyaret edebilir, Instagram ve Facebook’ta euportocom hesabını takip edebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
5
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Designo Notte

Çiftlik Bank mı bu