Görüş Bildir
Haberler
Otobüs Yolculuğu Sırasında Çok İşinize Yarayacak 12 Seyahat Ürünü

etiket Otobüs Yolculuğu Sırasında Çok İşinize Yarayacak 12 Seyahat Ürünü

CansinA
20.08.2021 - 14:30

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

'Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Atıştırmalıklar

1. Atıştırmalıklar

Otobüs yolculuklarında çoğunlukla ikramlarda bulunuyorlar ve bolca mola veriliyor ancak işinizi garantiye alıp yanınızda olası mide bulantısı / kazınması durumları için kendinize göre atıştırmalıklar bulunması gerekiyor. Atıştırmalıkların olduğu koleksiyon burada.

2. İçecekler

2. İçecekler

Aynı atıştırmalıklar gibi içecekler de servis edilip mola yerlerinde alınabilirler ama bazen maalesef çok çeşit olmuyor ya da istediğiniz ürün orada bulunmayabiliyor. Sevdiğiniz içecekten yanınıza bir tane almadan yola çıkmayın! İçeceklerin koleksiyonu burada!

3. Sakızlar

3. Sakızlar

Uzun yolculukların kara versiyonları (araçla, trenle yahut otobüsle) insanları tutabiliyor. Eğer yolculuğunuz uzun ise mide bulantısı çekilmez bir hâl alabiliyor. Bunun önüne geçmek için yolculukta ara ara sakız çiğneyebilirsiniz. Midenizin bulantısını bastıracaktır! Sakızların olduğu koleksiyon burada.

4. Seyahat uyku göz bantları

4. Seyahat uyku göz bantları

Otobüs ışıkları, güneş ışığı, yoldan geçen arabaların farları... Işığa hassasiyetiniz varsa bu etkenler uyumanıza mani olacak ve korkunç, uykusuz bir yolculuğa sebep olacak! Yanınıza uyku göz bandınızı almayı ihmal etmeyin. Göz bantlarının olduğu koleksiyon burada.

5. Seyahat yastıkları

5. Seyahat yastıkları

Uyurken başınızı nereye koyacağınızı bilememeniz koyacak yer bulsanız bile cabası niteliğinde koyduğunuzda rahat edememeniz boyun ağrısı ve rahatsızlığın verdiği siniri tetikler. Rahat edeceğiniz bir seyahat yastığını buradan edinebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kulak tıkaçları

6. Kulak tıkaçları

Otobüs = çocuk ağlaması demek sanırım hepimiz bu konuda hemfikiriz. Çocukları sevsek de sevmesek de o sürekli ağlamaları hepimizi çıldırtıyor. Hele ki beş saat ve üzeri bir yolculuksa ağlamaları kaçınılmaz. Hadi diyelim şanslısınız çocuk yok bağıra bağıra telefonla konuşan insanlar elbette olacak... Sinir hastası olmadan yolculuğunuzu tamamlamak için kulak tıkacınız olmadan yola çıkmayın! Tıkaçlar burada.

7. Kitaplar

7. Kitaplar

Eğer yolculukta bir şeyler okumak sizi tutmuyor, midenizi bulandırmıyorsa kitap okumak için çok güzel aklınızı tamamen okuduğunuza verecek bir zaman dilimine sahip oluyorsunuz. Kesinlikle okumanız gereken kitaplardan oluşan koleksiyonumuz burada.

8. Dergiler

8. Dergiler

'Kitapla uğraşamam daha öylesine okunacak bir şeyler olsun' derseniz dergiler de oldukça cazip bir seçenek haline geliyor. Canınız sıkıldıkça açıp açıp göz gezdirebileceğiniz dergiler burada

9. Battaniyeler

9. Battaniyeler

'Battaniye ne alaka yahu?' demeyin, hemen açıklıyorum. Seyahat boy, yer kaplamayan battaniyeleri kesinlikle yanınızda götürmeniz gerekiyor. Eğer kış aylarındaysanız, 'acaba' diye bile düşünmeyin alın yanınıza. Upuzun yolculukta montla oturmak bunaltacak, çıkarttığınızda donacaksınız. Hem rahat hem de sıcak hissetmek için yanınıza almayı unutmayın! Battaniyeler de burada.

10. Şallar

10. Şallar

'Yok daha neler yanımızda battaniye mi götüreceğiz ya!' derseniz onun yerine daha da kolay taşınan şallardan alabilirsiniz. Hem mola yerlerinin dondurucu soğuğundan hem de aşırı soğuk olmayan ama ürperten soğuklardan kendinizi korumanız için birebir! Şallar burada!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kulaklıklar

11. Kulaklıklar

Kulak tıkaçlarının daha modern versiyonu da kulaklıklar oluyor. Hem dışarıdaki sesi kesiyor hem de size sevdiğiniz, istediğiniz şeyi duyma imkanı sunuyor, teknoloji harikası değil de ne ya? Kaliteli bir kulaklık alarak dış seslerden tamamen kurtulun! Kulaklıklar burada!

12. Powerbankler

12. Powerbankler

Bazı otobüsleri koltuklarının yanında priz olsa da hala birçok otobüste bulunmuyor. Uzun yolculuklarda prizsiz bir koltukla seyahat etmek ya da bitik bir bataryayla yola çıkmak sizi gerebilir. Bu gibi durumlarda bataryasını fullediğiniz powerbankiniz uzun süre sizi idare edecektir! Powebank çeşitleri burada.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
137
48
37
33
21
20
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın