Görüş Bildir
Haberler
Ortaokul Öğrencilerine İzletilen Filme Velilerden Tepki

etiket Ortaokul Öğrencilerine İzletilen Filme Velilerden Tepki

Ümraniye'de bulunan Ahmet Yavuz Ortaokulu'nda öğrencilere  cin ve büyü temalı 'Siccin 4' filmi izletildi. Veliler öğretmene tepki gösterdi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ümraniye'de bulunan Ahmet Yavuz Ortaokulu'nda beden eğitimi öğretmeni Ş., hava şartları sebebiyle bahçede ders yapamayınca öğrencileri sınıfa çıkardı. Öğretmen Ş., sınıfta öğrencilere büyü ve cin temalı Siccin 4 filmini açtı ve öğrencilerle bilikte izledi. 

Toplumsal'dan Esra Örnek'in haberine göre, filmin açılmasıyla korkup kapatmak istediklerini dile getiren öğrencilere öğretmen, ''Ben bu filmin serisini izledim. Bu film gayet güzel. İzlemek istemiyorsanız gözlerinizi kapatın'' diyerek filmi izlettirmeye devam etti.

Öğrencilerin izlemek istememesi ve bazılarının sınıftan çıkmak istemesi üzerine öğretmen, ''Hiçbir yere gidemezsiniz, bağıran olursa müdüre gidersiniz'' diyerek tehdit ettiği öğrenildi.

"Çocuklara uygun değil"

"Çocuklara uygun değil"

Velilerin WhatsApp grubunda konuyla ilgili yazışmalar ortaya çıktı.Yazışmalarda, çocuğunun olayı anlatması üzerine tepki gösteren M.E. veli grubundan diğer veliler ile mesajlaştı. Velilerden biri çocuğunun tuvalete bile gidemediğini, odasında yalnız kalamadığını dile getirdi. Bunun üzerine sınıf öğretmenini arayan M.E., öğretmenin konuya dair bilgisi olmadığını öğrendi. 

M.E. 'nin verdiği bilgiye göre, çocuklar öğretmenden korktuğu için herhangi bir şikayette bulunamadı. Öğretmenin aynı zamanda çocuklara şiddet uyguladığını da söyleyen M.E. , ''Bu film 12 yaşında bir çocuğun izleyebileceği bir film değil. Çocuklar bunu açmak istemiş olsa dahi öğretmenin engel olması gerekiyordu. Başka bir yetişkin filmi açmak isteseler onu da mı açacaktı?'' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
88
32
20
8
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın