Görüş Bildir
Haberler
Ortamlarda Fark Yaratan 3 Özelliğini Söylüyoruz!

etiket Ortamlarda Fark Yaratan 3 Özelliğini Söylüyoruz!

Ortamlarda hangi özelliklerinle öne çıkıyorsun? Yanıtla ve öğren. 😉

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz. TV'de denk gelse izlerim diyeceğin çizgi film hangisi olurdu?

2. Sana göre en büyük zaafın hangisi?

3. Çevremdeki insanlara göre yaşıtlarımdan _______________.

4. Bir baharat olsan hangisi olurdun?

5. Bir filmin içinde yer alsan hangisi olmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak üç saat önce neredeydin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Klas, Görgü, Saygı!

Klas, Görgü, Saygı!

Verdiğin yanıtlara göre klas sahibi olduğun çok belli. Hangi ortamda ne giyilir, ne yenir, ne içilir çok iyi biliyorsun ve asla girdiğin bir ortamda klasına zeval getirmiyorsun. Tarzınla diğer 'sıradan' insanlar arasından sıyrılman pek de zor olmuyor. Her yerin, etrafındaki kişilerin özelliklerine göre en iyi şekilde hareket ediyorsun. Çünkü görgü senin için oldukça önemli. İnsanlara tepeden bakmadan, büyüğün veya küçüğün herkese saygı çerçevesinde yaklaşıyorsun. Bu da ortamlarda fark yaratmana yetip de artıyor bile.

Romantizm, Liderlik, Tutku!

Romantizm, Liderlik, Tutku!

Verdiğin yanıtlara göre içinden tam bir romantik çıktı. Düşüncelisin, küçük sürprizlerin büyük abartılı hareketlerden çok daha etkili olduğunu biliyorsun ve bu da hayatındaki kişilerin ne kadar şanslı olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte liderlik de var ruhunda. İnsanları bir şey için çok rahat organize edebiliyor, onlara kendini çok iyi ifade edebiliyorsun. Çünkü güçlü bir lider olabilmek için birinci şart tutkulu olmak ve asla pes etmemektir.

Stil, Sempatiklik, Neşe!

Stil, Sempatiklik, Neşe!

Testin başlığı üç özellikti ama senin en önemli özelliğin kendin olman. Yani kendine göre bir stil sahibi olman ve herkese bunu benimsetebilmen. Ayrıca sempatik olman da seni sen yapan özelliklerden. İçten ve kendi halinde olduğun için poz kesmenin pek yaygın olduğu şu dönemde diğer insanların arasında elmas gibi parlıyorsun. Neşeli olmak da bu dünyaya gelme sebebin. Çünkü, şunu çok iyi biliyorsun ki ketum davranmak, somurtkan olmak kimseye olumlu manada bir şey kazandırmıyor.

Zeka, Espri, İkna Kabiliyeti!

Zeka, Espri, İkna Kabiliyeti!

Ortamlarda seni öne çıkaran özelliklerinden en önemlisi zekan diyebiliriz. Bir ortama girdiğinde zekanla insanları etkileyip o grubun beyni oluyorsun. Espritüelsin ama sulu şakalara ve ciddiyetsizliğe de karşısın. İnsanları güldürmek için parlak bir zekanın saçma sapan hareketlerden daha değerli olduğunun farkındasın. E tüm bunlar bir araya gelince de insanlara güven duygusu aşılayıp onları kolayca ikna edebiliyorsun.

Asalet, Karakter, Hoşgörü!

Asalet, Karakter, Hoşgörü!

Verdiğin yanıtlara göre sen asla asaletinden vazgeçmeyenlerdensin. Sana göre başkalarına saygı duymanın altın kuralı da insanın önce kendine saygı duyması. Kendine saygın olduğu için ileride pişman olacağın hareketler yapmaktan kaçınıyorsun. Karakterinden taviz vermiyor, hiçbir durumda eğilmek, bükülmek istemiyorsun. İnsanların hata yapabileceğini, senden farklı düşüncelerde olabileceğini önemsiyorsun. Bu yüzden etrafındaki insanlara hoşgörüyle yaklaşıyorsun ve bunun da iyi manada karşılığını alıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1533
534
285
121
72
70
43
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hera

Asalet, Karakter, Hoşgörü! Az salla onedio

Gamze Yokuş

Stil, Sempatiklik, Neşe! Stil, Sempatiklik, Neşe! Testin başlığı üç özellikti ama senin en önemli özelliğin kendin olman. Yani kendine göre bir stil sahi... Devamını Gör

dedimyasana

Zeka,espri,ikna kabiliyeti