Görüş Bildir
Haberler
Organik Dudak Bakımı

Organik Dudak Bakımı

Melda Köksal
27.03.2014 - 14:50 Son Güncelleme: 27.03.2014 - 16:12

Kadınların cilt bakımında en önem verdikleri yerlerden bir tanesi de dudaklardır. Eğer dudaklarınız için kimyasal içeren kremler kullanmak istemiyorsanız, önereceğimiz doğal bakım kürlerini deneyin.

Kurumuş dudaklar için

200 gram susam yağı 50 gram bal mumu. Bal mumunu benmari yöntemi denilen kaynayan suyun içine yerleştirilmiş bir kap içerisinde eritin. Susam yağını ilave edin. Karışımı her gün dudaklarınıza sürün.

Dolgun dudaklar için

1/2 salatalık 1 yemek kaşığı bal 1 yemek kaşığı yoğurt. Salatalığı yıkayıp kabuğunu soyun. Soyduğunuz salatalığı blendırda suyunu çıkarın. Salatalığa bal ve yoğurt ekleyerek, bir karışım hazırlayın. Elde ettiğiniz maskeyi dudak ve dudak kenarlarındaki cildinize uygulayın. 15 dk. sonra yıkayarak çıkarın.

Parlaklık için

1 adet domates 1 yemek kaşığı bal 1 yemek kaşığı yoğurt. Domatesi blendıra atıp iyice ezin. Üzerine bal ve yoğurdu ekleyerek karıştırın. Elde ettiğiniz maskeyi dudaklara ve dudak kenarlarındaki cilde sürün. 15 dk.bekletip durulayın. Bu karışım dudaklarınızı nemlendirip, kırışıkları yok edecek, bunun yanısıra dudakların elastikiyetini, yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlayacak.

haber kaynağı:trendnotlari.com/bakım

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın