Görüş Bildir
Haberler
Oradan Oluyor mu Ya? Erkek Arkadaşından Mikro Penisi ve Karın Deliğine Gösterdiği 'İlgi' Yüzünden Ayrılan Kadın!

etiket Oradan Oluyor mu Ya? Erkek Arkadaşından Mikro Penisi ve Karın Deliğine Gösterdiği 'İlgi' Yüzünden Ayrılan Kadın!

Bosch Yhapar
11.04.2019 - 13:13

Serdar Ortaç Karabiberim şarkısına klip çekerken göbek deliğinden zeytin yeme konseptinin nerelere gelebileceğini tahmin etmiş midir acaba? 

Londra'lı bir kadın, erkek arkadaşından ilginç cinsel eğilimleri ve karın deliğine göstermiş olduğu 'ekstra' ilgi yüzünden ayrıldı. Bu da olur mu demeyin, bir ilişkinin tüm dinamiğini kökünden değiştiriverir. Hiç mi biyoloji dersi görmedin derler adama. Neyse, taraf tutmadan hikayeyi anlatalım dostlar. İsimleri birazcık değiştirdik bu arada.

Kaynak: http://www.ladbible.com/community/wei...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Londra'ya tanıştığında Robin ile tanışan Nilly.

Londra'ya tanıştığında Robin ile tanışan Nilly.

Sevgili kızımız Nilly, 2006 yılında tanıştığı Robin'i ilk görüşte pek bir beğenmiş. Alımlı, güzel vücutlu, yeşil gözlü, anlayışlı ve kültürlü. Kim istemez ki böyle bir erkek arkadaşı? 

İlk başta arkadaş olarak takılmaya başlayan çiftimizin birbirlerine açılmaları ve ilişkiyi bir adım öteye taşımaları bir hayli uzun sürmüş. 

Annesi ve kız kardeşi ile yakın olması, Robin'in kadınları iyi anlamasını, sahte olmamasını ve iyi bir dinleyici olmasını sağlamış. Nilly de bunu oldukça beğenmiş.

Canın sıkılırsa beklerim.

Canın sıkılırsa beklerim.

Ev arkadaşlarının kavgalarından ve evdeki sürekli gergin ortamdan sıkça bayan Nilly, sadece 20 dakika uzaklıkta oturan Robin'i sık sık ziyaret etmeye başlamış. 

Tam bir centilmen olan Robin de bu kızcağıza her gelişinde yemesi için çikolata ve koklaması için çiçekler bırakırmış. Gel zaman git zaman bu ikili baya bir yakınlaşmış ve bir akşam Nilly'nin canına tak edince eşyalarını toplayıp Robin'e gitmiş.

E bu neydi şimdi?

E bu neydi şimdi?

Nilly'nin çat kapı gelmesini anlayışla karşılayan Robin, geceyi birlikte geçirirlerken içindeki Serdar Ortaç'ı çıkarıvermiş ortaya.

Robin ile birlikte olurken onun mikro penisi ile ilk defa karşılaşan Nilly, şaşkınlığını gizlemeye çalışırken bizim çocuk kızın göz kapaklarını, kulak memelerini yalamaya başlıyor. Bitirme hareketi olarak da karın deliğine yönelen Robin, yanlış yerlerde işini bitirip her şey normalmiş gibi yatıyor. 

Bir sonraki buluşmada da benzer ilginçlikler yaşayan Nilly, daha fazla dayanamayıp ayrılmaya karar veriyor. Şimdi asıl soru şu: Bu kadar iyi bir erkek/kız arkadaşınız varken böyle bir sebepten dolayı ayrılır mıydınız?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
300
149
48
36
18
9
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın