Görüş Bildir
Haberler
Öpüştüğün Kişide Nasıl Bi' Etki Bırakıyorsun?

etiket Öpüştüğün Kişide Nasıl Bi' Etki Bırakıyorsun?

oinkal
13.04.2018 - 18:28

Artık 'güzel öpüşüyor muyum sevgilim?' diye sormanıza gerek yok, testi çöz öptüğün kişide nasıl bir etki bıraktığını söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Klasik soru geliyor...

2. Ne sıklıkla öpüşüyorsun?

3. Dışarıda öpüşeceksin, hangi mekanı tercih edersin?

4. Öpüşürken ellerini nereye koyarsın?

5. Öpüşürken gözlerin hangisine benziyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dişlerini ne sıklıkla fırçalarsın?

7. Aşağıdakilerden hangisi senin dudağına benziyor?

8. Beraber film izleyeceksiniz, hangi türü tercih edersin?

9. Öpüşürken arkada hangi müzik çalsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Öptüğü kişiyi derinden sarsan tutkulu

Seninle öpüşen insanlar şanslı olmalı, zira böyle bir ortamda senin gibi tutkulu ama tutkulu olduğu kadar “insanca” öpen insan da zor bulunur. Kendine hakim olabiliyorsun ama duygularını bir öpücükle karşındakine o kadar iyi yansıtıyorsun ki, gerçekten takdire şayan. Şimdi, diyeceksin ki; 'ne yağladın be! 'Ama öyle deme, bugüne kadar kimse sana kötü öpüşüyorsun dedi mi?

Dudağı semiren heyecanlı

Vuuuu, karşındaki insan seninle öpüştükten sonra, saçını başını düzeltip, kendini toparlaması gerekiyor. Zira o kadar heyecanlı ve içten bir öpücük veriyorsun ki, karşındaki insanın düşünmeye, sindirmeye şansı kalmıyor, hemen aşık et zaten kendine..! 😊😊

Kalp durduran, yürek yakan cool

Bu ne coolluk Allah’ım, karşındaki insan bir öpücüğünle sana

hayran kalabilir, dudakların, ellerin, gözlerin her şey işini doğru yaptığını

gösteriyor, sen öpüşmeyi çözmüşsün. Ortamlarda böyle öptüm, şöyle öpüldüm tarzı muhabbetler duyduğunda içinden kıs kıs gülüp, vay arkadaş bunlar da bir şey yaşamamış diyorsun değil mi? Şşşt, aramızda kalsın!

Öpüşerek yürüyen tecrübeli

Nasıl öpüştüğünü gayet iyi biliyorsun ve kendine güveniyorsun. Hatta bu teste girerken kesin bilemeyecekler demiş olabilirsin, ama bildik değil mi? Zaman olarak kestiremesek de belli ki dudakların seni ele veriyor, öpüşmeyi biliyorsun.

Aşkı sonuna kadar yaşatan romantik

Gerçekten helal olsun, karşındaki kişiye saygı gösterdiğin gibi, aşırıya da kaçmak istemiyorsun. Sen karşındaki kişiyi ürkütmeden, yormadan, öldürmeden öpen romantik öpücüsün. Romantik öpücü kulağa bira garip gelebilir ama hemen hoayda deme, çünkü romantizm aşkın başlangıç noktasıdır, sen işin başında mükemmele yaklaşmışsın!

Antremansız çaylak

Dur dur hemen gömme, bi’ düşün! Potansiyelin var, fakat belli ki tecrüben yok. Hemen alınma! Daha öpüşeceğin bir sürü insan, hadi bir sürü insan olmasa da zamanın olacak. Kendine fazla yüklenme, öyle elinle öpüşme denemeleri falan yapmana da gerek yok. Akışına bırak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
616
345
274
99
64
57
45
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın