Görüş Bildir
Haberler
Online Alışverişte Fiyatların Dibe Vurduğu Cyber Monday Hakkında Bilmeniz Gereken 8 Şey

Online Alışverişte Fiyatların Dibe Vurduğu Cyber Monday Hakkında Bilmeniz Gereken 8 Şey

AmerikaPostam
20.11.2015 - 21:12

Türkçesi Siber Pazartesi olan Cyber Monday için kısaca; Amerika’daki alışveriş çılgınlığının internet ile olan aşkı diyebiliriz. Şimdi gelin, hep beraber bakalım; neymiş bu Cyber Monday?

1. Cyber Monday’i anlamamız için önce Black Friday nedir ona bakmamız gerek;

Şükran Günü’nden sonraki Cuma’ya gelen Black Friday’de Amerika ve Kanada’da bütün mağazalar erken saatte açılıp geç saatte kapanıyor. Yüksek oranda indirim yapan mağazalara insanlar deyim yerindeyse hücum ediyor. Hatta linç girişiminde bile bulunan oluyormuş.

2. Black Friday’in Torunu Cyber Monday

2. Black Friday’in Torunu Cyber Monday

Cyber Monday, Black Friday’dan sonraki Pazartesi günü yapılıyor.

3. Cyber Monday, sadece internet üzerinden yapılan bir alışveriş çılgınlığı

Pazartesi günü, boşu boşuna yollara dökülüp mağazada indirim kovalamayın. En ucuz ve en güzel ürünler, bilgisayar başından e-ticaret sitelerinden seçiliyor.

4. Pekii asıl amaç ne?

Black Friday’de mağazalarda bulunamayan ürünlerin Pazartesi günü milletin evde, işte, kısacası bilgisayar başında olduğu zamanlarda ucuza satılması.

5. Cyber Monday’in bir diğer amacı da dünyaya açılmak.

Sevgili Amerika, Black Friday’de alışveriş yapamayan diğer ülkelerin hakkını yemek istememiş. Öyle bir yapmış ki, internet sayesinde bütün dünya Cyber Monday pastasından yiyebiliyor.

6. Cyber Monday kapsamında yok; yok.

6. Cyber Monday kapsamında yok; yok.

Seçenek çok... Ve gerçekten çok ucuz. Hal böyle olunca insan ne alacağını şaşırıyor. Elektronikten, marka kıyafetlere kadar her şeye ulaşabiliyorsunuz. Düşünsenize buradan aldığınızın yarı fiyatından da ucuza süper bir bilgisayar alabilirsiniz.

7. Ama rakip çok ve vakit az

Tamam orası Amerika; ama stokların da bir sonu var. Özellikle elektronikte parmaklar jet misali çalışmalı. Ve hemen kargo ile iletişime geçilmeli. Neyse dua edin evinizdesiniz de Black Friday’dekiler gibi linç edilme ihtimaliniz yok.

8. E tabi Cyber Monday çılgınlığının tavan yaptığı siteler de yok değil...

Amazon, Best Buy, Ebay, Macy’s, Victoria’s Secret, Target, Sears, Walmart gibi siteler deyim yerindeyse indirimin dibine vuruyorlar Cyber Monday’de.

Ve işte beklediğimiz haber: AmerikaPostam ile Türkiye de artık Cyber Monday'de alışveriş yapabilecek!

Amerika’daki en yakın arkadaşınız olarak göreceğiniz; Amerikapostam.com üç gün içerisinde Amerika’dan sipariş ettiğiniz ürünleri kapınıza kadar getiriyor. Siz iyisi mi, şimdiden alışveriş listenizi hazırlayın, Amerikapostam.com ile kolayca ürünlerinizi getirtin. Üstelik taksit imkanı da mevcut!

Çılgın Siber Pazartesi’ne çok az kaldı. Şimdiden klavyenize ve parmaklarınıza kuvvet diliyoruz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
61
42
28
15
13
11
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Umut Kapkın

www.sepetlibakkal.com Online Alışveriş ucuz alışveriş Hepsi burada

Şeyma Demir

Cyber Monday'de Black Friday'de olduğu gibi Türkiye'de duyulmaya başladı ama ne yazıkki etkisi hala büyük değil. Koton, GAP, Bobbi Brown, Columbia, Penti gib... Devamını Gör

aynur doğan

Amerika'dan Alışverişlerinizi en kolay hale getirmek için https://amerikasepetim.com/ adresinden bilgiler toplayabilirsiniz.