Görüş Bildir
Haberler
Onlarla Baş Başa Yapacağınız Bir Sohbetin Keyifli Geçeceğine Emin Olduğumuz 16 Ünlü İsim

Onlarla Baş Başa Yapacağınız Bir Sohbetin Keyifli Geçeceğine Emin Olduğumuz 16 Ünlü İsim

Medyaya yansıyanla gerçek karakterleri arasında illaki fark olabiliyor bir kısmının, yine de tam anlamıyla tanımasak bile keyifli bir sohbet yapılır hissini aşılayabiliyor bu isimler.

Kim bilir belki bir gün bazılarıyla sohbet etme imkanınız doğar ve keyifli olup olmadığını görebilirsiniz. Sohbet etme imkanı bulanlar da vardır, onları yorumlara alalım. 😊

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gülse Birsel

1. Gülse Birsel

Böylesine güzel yazabilen birinin muhabbeti de iyidir, eğlencelidir de. Bir pazar sabahı, bir kahve eşliğinde tadı damağınızda kalacak bir sohbet olabilirdi.

2. Nejat İşler

2. Nejat İşler

Böylesine karakterli bir duruşu olan, sesinden oyunculuğuna kadar her yönüyle karizmatik olabilen bir adamın sohbetine doyum olmazdı hiç şüphesiz.

3. Kenan Işık

3. Kenan Işık

Yarışmadan da bildiğimiz gibi sohbet etmeyi epey severdi. Keşke sağlığına kavuşup yarışmayı tekrar sunsa ve karşısına çıkıp sohbet etme ihtimali yeniden doğsa. Kadife sesini özletti.

4. Barış Manço

4. Barış Manço

7'den 77'ye her insanla sohbet edebildiğini biliyoruz. Konuşmayı sevmeyen biriyseniz bile konuşmamak imkansızdır onun karşısında. Ah biraz daha yaşasaydı ne olurdu!

5. Erdal Beşikçioğlu

5. Erdal Beşikçioğlu

Bir gece bir bankta yanınıza oturduğunu, kafa dağıtmak için size eşlik ettiğini düşünün. Bir de deli gibi Behzat Ç. hayranıysanız saatlerce sürebilirdi o sohbet. Gecenize anlam gelirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Haluk Bilginer

6. Haluk Bilginer

Oturacaksınız yanına, Masumiyet'teki tiradı gibi başlayacak deneyimlerini anlatmaya. Bir anda Güven Kıraç'ın canlandırdığı karakter gibi hissedeceksiniz oracıkta.

7. Şener Şen

7. Şener Şen

Düşünsenize, yıllardır izlediğiniz filmlerin arka planını, hiç bilmediğiniz hikayeleri anlatıyor; siz de merak ettiklerinizi soruyorsunuz art arda. Tüm samimiyetiyle cevaplar, içten bir sohbet olurdu muhtemelen.

8. Sıla

8. Sıla

'Kafa nereye biz oraya' modunda bir sohbet hayal edin, sabahlar olmasın isterdiniz rakı kadehlerini tokuştururken.

9. Haluk Levent

9. Haluk Levent

Cana yakın adam. 40 yıllık arkadaşınızmış gibi sohbete tutabilirdi sizi. 'Geç oldu, kalkayım abi' dediğinizde(demezsiniz ama) 'Dur daha yeni başlamıştık' deyip birkaç saat daha tutardı sizi.

10. Ahmet Mümtaz Taylan

10. Ahmet Mümtaz Taylan

Medyadan, dizilerden göründüğü kadarıyla babacan bir tavrı var. Yarım saatlik bir sohbetinden bile çok şey öğrenebilirmişsiniz imajı veriyor usta oyuncu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hayko Cepkin

11. Hayko Cepkin

Sohbetini bilirsiniz ekranlardan, tekrar yaşıyormuş gibi anlatır anılarını. İki dakika konuşsanız hayatınıza heyecan gelir, şarj olmuş gibi hissedersiniz; öyle de bir adamdır Hayko.

12. Cem Yılmaz

12. Cem Yılmaz

Stand up da bir nevi sohbet aslında, tek taraflı olsa da o sohbet tadını alıyorsunuz. Cem Yılmaz'ın anlık esprileri sayesinde onun olduğu sohbet ortamının eğlence kalitesi zirveyi zorlardı.

13. Ferhan Şensoy

13. Ferhan Şensoy

Ferhangi Şeyler'i izlediğinizde ayakta alkışlıyorsunuz, başbaşa yapacağınız bir sohbet sonrası da ayakta alkışlamadan edemezdiniz.

14. Kemal Sunal

14. Kemal Sunal

Onunla yapılacak kısacık bir sohbet bile yıllarca gülümsemenize neden olurdu kesin. Filmlerine doyum olmayan bir adamın, sohbetine hiç doyum olmazdı.

15. Sunay Akın

15. Sunay Akın

Onunla sohbete başlasanız size konuşma sırası gelmezdi muhtemelen. O anlatırdı, siz dinlerdiniz. Bundan pek de şikayetçi olmazdınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Ozan Güven

16. Ozan Güven

Tam da şu sıralar kadınlar hakkında bir sohbet keyifli olabilirdi, tabii salak salak sorular sormadığımız sürece. 😁

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
103
57
30
12
5
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dmttt

sıla olmamalı..kafa nereye biz oraya modunda sohbet gerekiyorsa bunu en güzel Yıldız Tilbe yapar...Ayrıca Ata Demirer kesinlikle listede olmalıydı..

begonvila

SILA ne ya, çingene ruhlu bi kadın, çakma entel

Karianos Karia

Ozan Güven ? Sıla ? Bu listede onların olmasına gerek yok . Onların yerine Zuhal Olcay ve Aşkın Nur Yengi olabilirdi.