Görüş Bildir
Haberler
Onlara Karşı Kazanmak İçin Oradayız! 2020 Avrupa Şampiyonası’nı Kazanması En Olası 9 Milli Takım

Onlara Karşı Kazanmak İçin Oradayız! 2020 Avrupa Şampiyonası’nı Kazanması En Olası 9 Milli Takım

Mert Arslan
14.06.2021 - 16:10 Son Güncelleme: 14.06.2021 - 21:17

Kupayı kazanma yolunda bu 9 takımdan biri ve hatta birden fazlası muhtemelen karşımıza çıkacak. Kupaya göz diken turnuvanın en güçlü takımlarına bir göz atalım:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Fransa

1. Fransa

Fransa kuşkusuz güçlü kere güçlü kadrosuyla turnuvanın en büyük favorilerinden. Turnuvaya getirilmeyen Fransız futbolculardan bir 26 kişilik ekip daha toplansa ve o ekip finale çıksa kimse şaşırmaz, böyle bir güce sahipler. Üstüne üstlük hariyerinin en iyi sezonunu geçiren Benzema da Fransa'nın gücüne güç katmaya geldi.

2. Almanya

2. Almanya

Onlar için bir şey demeye gerek var mı? Her turnuva değişen çarklarına rağmen takılmayan bir makine gibi tıkır tıkır çalışmasını biliyor ve her rakibin korkulu rüyası olmayı sürdürüyorlar. Hele ki kimsenin finalde karşılaşmak istemeyeceği bir ülke olan Almanya, Avrupa Şampiyonası'nı İspanya ile en çok kazanan ülke durumunda. 2008'de en iyi futbolumuzla karşılarına çıkmamız bile yetmemişti, bakalım bu turnuvada yine karşılaşacak mıyız?

3. İspanya

3. İspanya

Avrupa Şampiyonası'nı en çok kazanan iki ülkeden biri olmalarının yanında onlar gibi üst üste iki kere kazanan başka bir ülke yok. Herhalde bu cümle ne kadar çekinilmesi gereken bir ülke olduklarını her defasında gösterecektir. Gösterişli oyuncuları olsun olmasın her zaman bir ekol olan İspanya, bu kupa uğrunda millilerin diş geçirmesi gereken ülkelerden biri olabilir.

4. İngiltere

4. İngiltere

O sene bu sene mi? İngiltere hiç olmadığı kadar iddialı bir kadroyla geliyor. Kadrosunun iddiası büyük isimlerden oluşması değil de isimlerin uçsuz bucaksız kapasiteleri. Ne yapacağı belli olmayan yetenekli ayakların dolu olduğu bu kadroyla İngiltere'nin kupaya ve hayallerine nihayet uzanması gayet olası. Başımızın belası İngiltere'ye golümüz bile yoktu ki bu şanssızlığımızı kırmıştık en son. Bu sefer karşımıza çıkarlarsa mutlak galibiyet isteyeceğiz. Başarabilecek miyiz? Bunu karşılaşınca göreceğiz.

5. İtalya

5. İtalya

Dünya Kupası'ndaki başarısını Avrupa Şampiyonası'na her ne kadar yansıtamamış olsa da karşımızdaki İtalya gerçeğini kimse yadsıyamaz. Bize karşı da ne kadar güçlü olduklarını gördük. Grupta yenildiğimiz İtalya ile ilerleyen turlarda tekrar karşılaşabiliriz, hatta bu karşılaşmanın adı final bile olabilir. O yüzden ilk maçtaki hatalarımızdan ders çıkarıp diş geçirmemiz şart.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Portekiz

6. Portekiz

Son Avrupa Şampiyonu Portekiz, şansımızın tutmadığı rakiplerden. Cristiano Ronaldo önderliğinde, İspanya'nın bir kez başardığı üst üste turnuva kazanma başarısını göstermek isteyecekler ve bu yola baş koyarlarsa illa karşılaşacağız demektir. Umarız bu kez karşılaştığımızda onları durduracak yolları bulmuş oluruz.

7. Belçika

7. Belçika

Görkemli kadrosuyla her turnuvada göz korkutan ve her turnuvanın gizli favorisi olan Belçika, bu sefer kendinden beklenen patlamayı yapabilir ve finale kadar yürüyebilir. Gruplarda işler onlar ve bizim için çok da iyi gitmezse ilk 16'da karşılaşma ihtimalimiz olan Belçika, De Brüyne'den Lukaku'ya ışıldayan kadrosuyla karşılaşmak istemediğimiz ama karşılaşırsak da yenmemiz için potansiyelimizi zorlamamız gereken ekiplerden.

8. Hollanda

8. Hollanda

Evet, eski güçlerinde olmayabilirler ve son maçlarda onlara üstünlük sağlamış olabiliriz fakat turnuva havası çok farklı bir hava ve karşımızda onları bulduğumuzda rehavete girmememiz gereken takımlardan birisi Hollanda. Ukrayna karşısında da pek fiyakalıydılar. Genç oyuncularıyla bizim gibi yeni bir jenerasyon yaratmaya çalışan Hollanda'nın Avrupa Şampiyonluğu yaşamış bir ülke olduğunu unutmamalı. Transfer sezonunun da gözde oyuncularını barındıran takımları her zaman için çok tehlikeli.

9. Hırvatistan

9. Hırvatistan

Dünya Kupası finaline çıkmalarının bir şans olmadığını tüm dünyaya futbollarıyla kanıtlayan damalı formalılar karşısında 2008'deki kadar şanslı olmayabiliriz. Bunu da 2016'daki turnuvadan hatırlıyoruz zaten. Avrupa Şampiyonası'nı kazanmaya en yakın ülkelerden olan Hırvatistan'la karşılaşmamızın sonucu her ne olursa olsun kora kor bir maç yaşanacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Maçlar oynanıyor, market ihtiyaçların ayağına geliyor!

Maçlar oynanıyor, market ihtiyaçların ayağına geliyor!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
12
9
4
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mesut binici

F Grubu ne grupmuş 3 tane finalist adayı var bana göre yarı final yaparsa şaşırmayacağım Macaristan var................... Final adayım Fransa ................. Devamını Gör

Gizem Yenikler

Bakalım kim kazanacak?

CONALL

İtalya ve Belçika favorimdi bunlara bir de Portekiz eklendi.