Görüş Bildir
Haberler
Onedio Üfürük Ekibi İmdadına Yetişti! Hayatındaki Enerji Vampirini Tespit Ediyoruz!

etiket Onedio Üfürük Ekibi İmdadına Yetişti! Hayatındaki Enerji Vampirini Tespit Ediyoruz!

Kan içen vampirler tarihe karışmış olabilir fakat enerji emikleyen vampirler hala aramızdalar!

Neyse ki Onedio Üfürük Ekibi yine okurlarını her şeyden önce düşünüyor ve gerekli önlemleri aldırıyor! Hayatındaki enerji vampirini buluyoruz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce ne çeşit bir enerji yaydığını öğrenmek için ruhunu tanımalıyız. Aşık olunca mesela, kalbinde hangi çiçekler açıyor?

2. Aşk güzel şey tabi... Peki ya öfke? Öfken hangi doğa olayına benzer?

3. Yüreğin aya benzese, hangi evresine benzerdi?

4. Şimdi gerçek hayata dönelim... Arkadaşların bir şey konuşuyorlardı ama sen ortama girince aniden sustular. Neler oluyor dersin?

5. Günlük hayatında yeterince hareketli ve aktif misin? Sende ne kadar emilecek enerji var acaba?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Vermekten çok almak da önemli... Söyle bakalım, bu senenin başından beri kaç hediye aldın?

7. Kendinle ilgili en büyük problemin ne?

8. Son olarak da... Enerji vampirini bulduğunda ne yapacaksın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin enerji vampirin, romantik ilişki kurduğun biri!

Sende maalesef ki böyle bir meyil var. Romantik hisler beslemeye başladığın andan itibaren enerjin sömürüye açık bir hale geliyor. Karşındaki insana haddinden fazla ilgi ve sevgi veriyorsun ve bu da partnerinde alışkanlık yapıyor. Derken bir bakmışsın ki bütün enerji karşı tarafa akmıııış, gitmiş! Buna bir denge getirmen lazım!

Senin enerji vampirlerinin yuvası, ofis olmuş!

Sen en sert enerji vampirlerine denk gelmişsin. Bu tür, sadece insanın enerjisini emmekle kalmaz, yeri gelir adeta kimliğiyle bile oynar. Hayattan bezdirir. Sen saf bir çocuk olarak pek fark etmemişsin ama bu vampirler enerji emiş işlemini ufak hareketlerle başlatıyorlar; önce küçük şakalar, minik imalar, eşyalarını almalar... Derken tuzaklarına düşmüş oluyorsun. Sen çoktan düşmüşsün bile! Bu vampirlerden korunmak için bol bol manevi koruyucu bulman gerekecek!

Senin enerji vampirinle aranda kan bağı var!

Maalesef ki senin ailenden biri enerji vampirine dönüşmüş; aranızdaki kan bağı da bunu kolaylaştırmış. Çok çok yakın gördüğün biri olduğundan dolayı senin tüm zaaflarını biliyor ve onun sevgisine muhtaç olduğunun da fazlasıyla farkında! Seni tüketen bir ilişki bu! Bu yüzden bu vampiri karşına alıp konuşmalısın, demelisin ki 'Allah aşkına yapma, bak kanım kalmadı artık!' diye...

Senin enerji vampirin, sürekli "iyi misin?" diye soran arkadaşın!

İyi, düşünceli bir dost ama sürekli 'iyi misin? Yorgun görünüyorsun, nen var? Konuşmak istersen buradayım bak? Niye canın sıkkın yaa?' diye sorup duran ve seni canın sıkkın olmadığı dönemde bile böyle sorularla o moda bürüyen biri... Seni iyi niyetle de olsa tüketiyor. Bu güzel ama endişeli dosta en doğru yaklaşım açık açık konuşmak olacaktır.

Senin enerji vampirin, sürekli tavsiye veren dostun!

Sürekli seni motive etmeye çalışıyor - sanki sen yeterince motive değilmişsin gibi, sürekli tavsiye veriyor, yapman gerekenleri söylüyor ve bunları 'yardım' niyetiyle yapıyor. Ama bunlar sanki o senin patronunmuş gibi bir etki yaratarak senin tüüüüm enerjini emikliyor. Ona o tavsiyeleri önce kendisinin yapmasını söylemekle işe başlayabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
283
70
67
58
40
32
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Senin enerji vampirinle aranda kan bağı var! Maalesef ki senin ailenden biri enerji vampirine dönüşmüş; aranızdaki kan bağı da bunu kolaylaştırmış. Çok çok ... Devamını Gör

Nur

siz söylemeden ben söyliim;KAYNANAM

menemen

yok annecim benim enerji kaybı sebebim klinik depresyon ama teşekkür ederim yine de