Görüş Bildir
Haberler
Onedio Medyumları İş Başında! İsim Falına Göre 3 Vakte Kadar Neler Yaşayacaksın?

etiket Onedio Medyumları İş Başında! İsim Falına Göre 3 Vakte Kadar Neler Yaşayacaksın?

Bakalım isim falına göre 3 vakte kadar neler yaşayacaksın?

Haydi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1 Cinsiyetini öğrenelim.

#2 Kaç yaşındasın bakalım?

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#8
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İsim falına göre;

İsim falına göre;

Sen son zamanlarda her yönden kendini şanssız hissediyorsun. Sanki hiçbir şey yolunda gitmiyor gibi bir umutsuzluğa kapılmışsın. Hangi taşın altına elini koysan sonucu hep hayal kırıklığı ile sonlanmış. Ama sana çok güzel haberlerimiz. Gezegenlerin yön değiştirmesi hayatına olumlu önde etkiler sağlayacak. Bir anda şansın dönecek ve her şey yavaş yavaş yoluna girmeye başlayacak. Özellikle kariyer konusunda büyük bir zıplama yaşayacaksın. Bundan birkaç ay sonrasında yapman gereken bazı işler olacak. Eğer bu işi istenilen şekilde yerine getirmeyi başarırsan iş konusundaki tırmanışın son derece büyük olacak. Belki daha yolun çok başındasın ya da ortalarında ama her ne olursa olsun yapacağın bu iş seni daha da ileriye taşıyacak. Sadece biraz sabretmen gerekiyor. Tüm bunlar yaşanırken aile içinden birinin şehir dışına çıkma gibi bir durumu söz konusu olacak. Sanki miras konusuyla alakalı bir durum gibi. Eğer miras konusu ise akrabalarla aranızda tartışmalar yaşanabilir. O yüzden dikkatli olmanızda fayda var. 

Geleli biraz da aşk meşk işlerine değil mi? Uzun zamandır kalbini açmak istediğin biri var. Geçmişin izlerini yeni üzerinden atmışken kalbini başka birine açma cesaretinde bulunamıyorsun. Aslında bu tam anlamıyla geçmişte yaşadığın ve seni kötü etkileyen davranışlardan kaynaklanıyor. Tekrar aynı şeyleri yaşamak seni içten içe düşündürüyor. O yüzden hoşlandığın kişiye gitmektense onun sana gelmesini bekliyorsun. Çok da güzel yapıyorsun. Kendini yeni bir ilişkiye hazır hissetmeden kimseye kalbini açmamalısın. Kendini tam anlamıyla ilişkiye verebilmen için aklında ve kalbinde sadece tek bir kişi olmalı. Bundan 2 ay sonra o kişiyle tesadüfen aynı ortamda bulunacaksınız. İşte o günden itibaren her şey istediğin gibi gidecek. Bizden söylemesi. :)

İsim falına göre;

İsim falına göre;

En yakın zamanda mutluluk kapılarının ardına kadar açılacağını söylemeliyiz. Hayatında hiç beklemediğin güzel gelişmeler yaşayacaksın. Gerek iş gerek aşk gerekse özel hayatınla alakalı bir sürü gelişme olacak. İş hayatında seni hafife alan insanlara kendini göstereceksin. Tüm çabaların neticesinde herkes seninle gurur duyacak. Hatta ister istemez sen bile kendinle gurur duyacaksın. Aşk hayatınla ilgilini hayalini kurduğun o kişi 1 sene içinde karşına çıkacak. Hem de romanlara konu olacak bir şekilde bir tanışmanız olacak. İkiniz de birbirinizden inanılmaz bir şekilde etkileneceksiniz. Hani derler ya hayatının aşkını gördüğün ilk anda doğru kişi olduğunu anlarsın diye işte tam da öyle bir şey yaşayacaksınız. Etrafındakilere anlat anlat bitiremeyeceksin açıkcası. 

Tüm bunlar yaşanırken geçmişinde peşini bırakmayan şeylerle karşılaşacaksın. Bunlar senin cannı sıkabilir. Ama halledilemeyecek bir durum değil. Birkaç sene sonra artık her şeyin düzeldiğini görüp keyfine varacaksın. Kariyerinde müthiş bir çıkış yakalarken çok sevdiğin biri tarafından da ihanete uğrayacaksın. Bu durum seni derinden etkileyecek ve uzun bir süre kimseye güvenemeyeceksin. Bu kişinin kim olduğunu biz de kestiremiyoruz ama dikkatli olmanda fayda var. Birkaç sene sonra ise artık kendi hayatını ve düzenini kurmuş, her şeyinle tastamam olmanın tadını çıkaracaksın. Bizden söylemesi. :)

İsim falına göre;

İsim falına göre;

Önümüzdeki ayın ortalarında hayatında yepyeni bir değişilikliğe imza atacaksın. O gün belki de hayatının dönüm noktası olacak. Belki de uzun zamandır hayalini kurduğun o şey gerçekleşecek. Tabii bu değişiklikle birlikte bazı fedakarlılar yapman gerekecek. Bu noktada biraz zorlanacaksın, emin olamayacaksın. Çünkü bir karar alman gerekecek ve bu karar hayatını tamamen bir değişikliğe uğratacak. O yüzden iyi düşünüp, bir sonraki hamleni ona göre yapmanda fayda var. Kararlarına yardımcı olmaları için etrafındaki insaların fikirlerine ihtiyaç duyabilirsin. Fakat insanlar ne derse desinler sakın istemediğin bir seçeneği seçme! Çünkü bu seçimi yaşayacak olan kişi sensin. Ona göre davranmalısın. 

Tüm bunların yanında yakın zamanda tanıdığın ve konuşacağın biri var. Ondan içten içe hoşlanacaksın. İleride yani bundan 2 3 ay sonrasında flört aşamasına geçiyor olabilirsiniz. Bu konuda biraz daha yavaş ilerlemelisin. Çünkü sen sevdiğin insanlara karşı her zaman içindeki duyguları çok yoğun hissettirmek istiyorsun. Bunun için elinden geleni yapıyorsun. O yüzden bu sefer daha yavaş ilerlemende fayda var. Karşındaki insanı iyice tanımalı ve kendini tam anlamıyla o zaman açmalısın. Bizden söylemesi.

İsim falına göre;

İsim falına göre;

Senin bunca zamandır yaşadığın sıkıntılar artık peşini bırakacak. O kadar rahatlayacaksın ki o stresli günleri geride bırakacaksın. Şöyle köşene çekilip bir oh çekeceksin. O yüzden şimdi başına gelen her ne ise sabretmelisin. Çünkü bu olaylar seni mululuğa getirecek. Yaklaşık 4 ay sonra tüm her şeyden kurtulmuş olacaksın. Yakın zamanda ailenden birinin eline büyük bir miktarda para geçecek. Bu hepinizin sevinmesine vesile olacak. Erteleyip yapmak istediklerini plana sokacaksın. O yüzden için rahat olsun. Sadece sabretmelisin. 

Tüm bunların yanında aşk hayatında durgun bir döneme gireceksin. Hayatına daha önce aldığın kişilerle çeşitli konulardan dolayı anlaşmazlık yaşadın. Bu durum senin duygu ve düşüncelerine zarar vermiş gibi. Ama bunu tamamen karalara bağlamak yerine fırsata çevirmen daha doğru olacaktır. Bu süreç içerisinde kendi iç sesini dinlemeli ve çeşitli etkinliklere katılmalısın. Çünkü hayatına birini alman veya almaman hiçbir şeyi değiştirmez. Sonuçta bu senin hayatın ve kendini mutlu hissetmek için elinden geleni yapman gerekir. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. Bundan 6 ay sonra hayatına yeni bir insan girecek ve bunca zamandır çektiğin sıkıntıları sana bir çırpıda unutturacak. O yüzden sabretmeli ve mutluluğu beklemelisin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
534
256
155
100
65
41
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eliza

7-8. soruların yeri karışmış ve 8 dediğiniz sondan bir önceki soruda hata var

Serkan Çalışkan

aşka hayatım her çözdüğüm şeyde mahkeme gibi 6 ay erteleniyor en son dava düşecek herhalde

Nisanur Karakoc

hömmm c: ACEP DOĞRU MU YHA BU asdfgh