Görüş Bildir
Haberler
Oluşturduğun Kombine Göre Ruhunun Kaç Yaşında Olduğunu Tahmin Ediyoruz!

etiket Oluşturduğun Kombine Göre Ruhunun Kaç Yaşında Olduğunu Tahmin Ediyoruz!

cansu
06.06.2019 - 15:57

Tarzına en uygun kombini yap, ruhunun kaç yaşında olduğunu söyleyelim!

1. Önce sana bir şeyler ikram edelim. Ne içmek istersin?

2. Şimdi de bize favori rengini söyle ve ardından başlayalım!

3. Hazırsan, kombininin ilk parçasını seçmekle başla bakalım.

4. Hmmm... Şimdi de, tarzına uygun bir üst seç!

5. Ne tarz bir ayakkabı ile kombinini tamamlardın peki?

6. Zevkli seçim! Üzerine bu tamamlayıcı parçalardan hangisini alacağını sorsak?

7. Şimdi de stilin aynası olan çantalardan birini seçmeni istiyoruz senden!

8. Son soruya geldik... Ayrıntılar önemli biliyorsun, bir aksesuar seç ve kombinini tamamla!

Senin ruh yaşın 10!

Sen içindeki çocuk kalbini hala canlı tutmayı başaran nadir insanlardan birisin. Eğlenmeyi, dolu dolu kahkaha atmayı, özetle hayatın tadını çıkarmayı seviyorsun. Bunlar tarzına bol bol renk, eğlence ve cesaret olarak yansıyor tabii. Özetle ruhun öylesine genç ki, yıllara inat yaşlanması pek de mümkün değil!

Senin ruh yaşın 17!

Sen hayatı iniş ve çıkışlarıyla kucaklayan birisin. Bu durum tarzında da bir ikilem yaratıyor tabii. Bazen ciddi giyinmeyi tercih ederken, bazen de eğlenceli kıyafetleri tercih edebilirsin sen. Sana ve tarzına ayak uydurmak biraz zor olsa da hayran kalmamak mümkün değil!

Senin ruh yaşın 24!

Sen hayatı keşfetmenin eşiğindesin. Hatta ciddiyetle rahatlık, özgürlükle bağlanma arasında sürekli bir gelgit yaşıyorsun. Ee hal böyle olunca tarzın da ruhununu yansıtırcasına gençliğin cesaretini, olgunluğun ise ağırlığını taşıyor. Bu birbirine zıt ikiliden ortaya çıkan mükemmel uyum ise tek kelimeyle 'nefis' oluyor.

Senin ruh yaşın 35!

Sen, ne istediğini çok iyi bilen, ayakları yere basan, bulunduğu ortamda karizmasıyla ışıldayan herkesin hayran olduğu kadınlardan birisin. Ee hal böyle olunca eşsiz tarzın da çok konuşuluyor. İddialı kıyafet tercihlerinden anladığımız kadarıyla, senin ruh yaşın kesinlikle 35'leri yansıtıyor.

Senin ruh yaşın 41!

25.media.tumblr.com

Yaşın kaç olursa olsun sen hayatı iyisiyle kötüsüyle deneyimlemiş bir insansın. Ve o kadar göze batan iddialı ve cesur kıyafetlerdense karakterini yansıtan özel parçaları tercih etmeyi seviyorsun. Dolaysıyla senin için, marka olan pahalı parçalar değil de ruhu olan vintage parçalar daha değerli. Bedenin kaç yaşında bilemiyoruz, ama taşıdığın bu derin kişilikle ruhun 40'larına gelmiş bile!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
522
322
193
92
30
27
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?