Görüş Bildir
Haberler
Okuldan Döndükten Sonra Hemen Bilgisayar Başına Geçmemize Neden Olan 11 Oyun

Okuldan Döndükten Sonra Hemen Bilgisayar Başına Geçmemize Neden Olan 11 Oyun

Begüm
29.10.2022 - 15:03 Son Güncelleme: 20.10.2022 - 11:12

Eve gelir gelmez sizi kendine bağlayacak ve keyfinizi yerine getirecek en iyi oyun önerilerini mi arıyorsunuz? Çok doğru bir adrestesiniz! İşte hemen bilgisayar başına geçmenize neden olacak farklı kategorilerdeki en iyi oyun önerileri bu içerikte. Keyifli oyunlar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Rainbow Six Siege

1. Rainbow Six Siege

Taktiklerinizi ve grup sinerjisini tüm oyun dünyasına yansıtmaya hazır mısınız? İşte 5'e 5'e oynayabileceğiniz FPS oyunu olan Rainbow Six Siege tuzaklar ve stratejiler ile dolu heyecanlı mı heyecanlı bir oyun!

2. Metro Exodus

2. Metro Exodus

Edebiyata ilgisi olan oyun aşıklarını şöyle alalım! Dmitry Glukhovsky'nin aynı isimli kitap serisinden esinlenen ve serinin 3.kitabını temsil eden Metro Exodus hikayesi ile sizi farklı bir evrene davet ediyor.

3. Town of Salem

3. Town of Salem

RPG oyunlarına yeni başlayanların ilk adımlarından biri olan Town of Salem ilk başlarda kafanızı karıştırsa da oynadıkça alışacağınız ve harikalar yaratacağınız bir oyun.

4. Apex Legends

4. Apex Legends

Geniş ve farklı karakterleri ile keyifli bir oyun dünyası sunan Apex Legends da sizi bilgisayar başına oturtacak oyunlar arasında yer alıyor. Yine stratejilerinizi konuşturarak bu oyunda da isminizi üst sıralara yazdırabilirsiniz.

5. Rise Online World

5. Rise Online World

Hem rekabetçi hem de büyüleyici bir MMORPG oyun deneyimi sunan Rise Online World blockchain alt yapısı ile diğer oyunlardan ayrılıyor. Özel yaratılan devasa dünyanın en iyi savaşçısı olurken kazanç da sağlayabileceğiniz bu oyun ile isminizi en üste yazdırmaya hazır mısınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Doom Eternal

6. Doom Eternal

Güç ve hızı sonuna kadar hissedebileceğiniz Doom Eternal günün tüm sinirini çıkarmanıza yardımcı olabilecek bir oyun. Katliam yapma fikri üzerine inşa edilen Doom Eternal zorlayıcı ve bir o kadar da şaşırtıcı yaratıkları ve güçlü silahları ile sizi kanlı, cehenneme yakın ve kaotik bir dünyaya götürüyor.

7. Legends of Runeterra

7. Legends of Runeterra

League of Legends’in hikâyesel evreninin farklı bir boyutu olan Legends of Runeterra geniş karakter dünyası ile adeta sizi bambaşka bir dünyaya ışınlıyor. 20 dakika içerisinde kart hamlelerinizle karşınızdaki rakiplerinizi yenmeye hazırsanız sizi şöyle alalım!

8. Dead Maze

8. Dead Maze

İki boyutlu bir oyun deneyimi sunan Dead Maze zombi felaketi ile karşı karşıya kalan bir dünyada geçiyor. Arkadaşlarınız ile keyifli bir oyun deneyimi yaşayabileceğiniz Dead Maze hem eğlenceli hem de basit bir oyun.

9. Final Fantasy XIV: Shadowbringers

9. Final Fantasy XIV: Shadowbringers

Nefes kesici ve büyüleyici mekanlara bir yolculuk deneyimi sunan Final Fantasy XIV: Shadowbringers yeni Trust sistemi ile keyifli ve rekabetçi bir RPG oyun deneyimi veriyor.

10. Wolfenstein: Youngblood

10. Wolfenstein: Youngblood

Eşli oyun deneyimi sunan Wolfenstein: Youngblood, Wolfenstein oyunu hayranlarının devam ettiği bir hikaye sunuyor. Eşli oyun ile farklı bir oyun tarzı sunarken hikayesi ve görsel dünyası ile sizi içine çeken oyunlardan biri!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. We Were Here

11. We Were Here

Bulmaca çözmeyi sevenleri buraya alalım! Arkadaşlarınız ile birlikte oynayabileceğiniz bir oyun olan We Were Here'da kale içerisinde arkadaşınızı bulmaya çalışırken karşınıza pek çok bulmaca çıkıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
7
5
3
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın