Görüş Bildir
Haberler
Oktay Kaynarca İçin Flaş İddia: Masumlar Apartmanı'na Mı Katılacak?

Oktay Kaynarca İçin Flaş İddia: Masumlar Apartmanı'na Mı Katılacak?

ATV’de yayınlanan EDHO’nun bitmesiyle birlikte ünlü oyuncu Oktay Kaynarca da boşa çıkmış oldu. Oktay Kaynarca için yeni dizi haberi ise hemen ortaya atıldı. Televizyonların en sevilen aktörlerinden biri olan Oktay Kaynarca, Kurtlar Vadisi’nde Süleyman Çakır karakteri ile ünlenmiş ve sonrasında 2015 yılından beri EDHO’da Hızır Çakırbeyli rolüyle ekranlarda yer almıştı. EDHO’nun sürpriz bir şekilde ekranlara veda etmesiyle Oktay Kaynarca için yeni bir iddia ortaya atıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ATV’nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yapımcı şirket ve ATV yönetimindeki para sorunu nedeniyle sona ermişti. EDHO’nun en sevilen oyuncularından Oktay Kaynarca için bomba bir iddia ortaya atıldı.

Oktay Kaynarca Masumlar Apartmanı’na mı Katılacak?

Oktay Kaynarca Masumlar Apartmanı’na mı Katılacak?

Süperhaber’de yer alan habere göre, yeni sezona beklenen reytinglerin az da olsa uzağında başlayan ve senaryoda büyük bir değişikliğe giden Masumlar Apartmanı dizisi için Oktay Kaynarca iddiaları gündeme geldi.

Yeni senaryoda sevilen oyuncu Oktay Kaynarca ile kısa sürede bir anlaşma yapılarak Masumlar Apartmanı’na katılması beklenirken bundan sonraki süreçte neler yaşanacağı ise şimdiden merak konusu haline geldi.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın