Görüş Bildir
Haberler
Oğlunu Satırla Öldüren Baba: 'Çok Pişmanım'

Oğlunu Satırla Öldüren Baba: 'Çok Pişmanım'

Balıkesir'in Edremit ilçesinde otomobilde tartıştığı oğlu Barış Sürer'i (32) satırla öldüren Murat Sürer (58) adliyeye sevk edildi. Sürer, çok pişman olduğunu söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, Edremit ilçesi Altınkum Mahallesi Dalyan mevkisinde dün saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Murat Sürer ile uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen oğlu Barış Sürer, tartışmaya başladı. Murat Sürer, yanında bulunan satırla oğlu Barış Sürer'in kol, baş, boyun ve çene bölgelerine vurdu. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde yaşamını yitirdiği belirlenen Barış Sürer'in cenazesi, otopsi işlemleri için Bursa Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

'Çok pişmanım

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aliye Kocabaş

kolay değil bu noktaya gelmek içi beni dışı seni yakar dedikleri Allah sabır versin ölene de rahmet eylesin.

doğan ezer

Siktir git hapiste çürü bıyığını siktigim

Arda Kılıç

İnsanları bir haber başlığı ile yargılamak çok kolay değil mi? Uyuşturucu bağımlısı, sürekli ailesine sorun çıkaran bir oğlun yok çünkü. Klavye üstünden insa... Devamını Gör

Teke tek

Abi kimseye inanmıyorum. Bu zaman sadece suçluları değil, suçsuzları da manyaklaştırdı arkadaş, herkesten herşeyi bekliyoruz. Olayın altında şu çıkarda hiç ş... Devamını Gör