Görüş Bildir
Haberler
O Ses Türkiye’de Çapraz Düello Heyecanı: 25 Aralık O Ses Türkiye'de Çeyrek Finale Kalan İsimler Belli Oldu!

O Ses Türkiye’de Çapraz Düello Heyecanı: 25 Aralık O Ses Türkiye'de Çeyrek Finale Kalan İsimler Belli Oldu!

Hacer Tonay
25.12.2021 - 22:50

TV8 ekranlarının sevilen yarışması O Ses Türkiye 2021’de çapraz düellolar başladı. Kademe kademe ilerlenen yarışma formatında en zorlu karşılaşmalardan olan çapraz düellolarda kıyasıya rekabet başladı. 25 Aralık çapraz düellosunda ise farklı takımlardaki jürilerin yarışmacıları birbirleriyle kapışacak. Kazanan, turu geçen ismi ise izleyicilerin oyları belirledi. Peki, bu akşam O Ses Türkiye’de düelloyu kimler kazandı? İşte 25 Aralık O Ses Türkiye yeni bölüm detayları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

En çok izlenen yarışma programlarından olan ve on sezondur yayınlanan O Ses Türkiye’de 2021’in jüri koltuğunda bu sezon Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç yer alıyor. Bu akşam, çapraz düelloda jüriler, takımlarındaki yarışmacıları ile çapraz eşleştirme yapılarak kıyasıya rekabet içerisine girdi. Yarışmacılar, performanslarını sergiledikten sonra değerlendirme seyirci tarafından yapıldı. Seyirci oylarının neticesinde turu geçen isimler belli oldu. 25 Aralık O Ses Türkiye’nin 13. bölümünde kıyasıya bir mücadele yaşandı. İşte bu akşam O Ses Türkiye’de çapraz düello turu ve çeyrek finale kalanlar…

O Ses Türkiye’de Çeyrek Finale Kalanlar

O Ses Türkiye’de Çeyrek Finale Kalanlar

Beyazıt Öztürk'ün takımından Cemil Hadi Bulut - Murat Boz'un takımından Selçuk Erkalaycıoğlu karşılaştı. Cemil Hadi 'Çalın Davulları', Selçuk ise 'Alma Ahımı' şarkısını seslendirdi. Seyircilerin oyları ile turu geçen 60-40 oranıyla kazanan Selçuk oldu. Cemil'i takımına transfer eden olmadı ve yarışmaya veda etti.

Oğuzhan Koç'un takımından Osman Aslan - Ebru Gündeş'in takımından Gürkan Bayat karşı karşıya geldi. Gürkan, 'Duyanlara Duymayanlara', Osman ise 'Gül Tükendi' şarkılarını söyledi. İki yarışmacının performansları sonrasında oylamada yüzde 53 oranla çeyrek finale kalan Gürkan Bayat oldu. Osman Aslan için transfer hakkını kullanan olmadı ve elendi.

Murat Boz'un takımından Anastasiya Budakva ile Oğuzhan Koç'un takımından Şevval Ekiz karşılaştı. Düelloda Şevval 'Yalnızlık Senfonisi', Anastasiya ise 'If I Were A Boy' şarkısını söyledi. Seyircilerin verdiği oylar ile yüzde 53 oranla turu geçen Anastasiya oldu. Şevval Ekiz için transfer hakkını Beyaz kullandı. Böylece Şevval, çeyrek finale Beyazıt Öztürk'ün takımında yarışacak.

Murat Boz'un takımından Serra Kankaya ile Oğuzhan Koç'un takımından Remzi Fatih Tatlıdil karşılaştı. Serra 'Believe', Remzi 'Soğan Ekmek' şarkını söyledi. Yüzde 57 oyla turu geçen Remzi oldu. Serra Kankaya için Oğuzhan Koç transfer hakkını kullanınca o da çeyrek finale kaldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın