Görüş Bildir
Haberler
Netflix'in En Popüler Yapımı Stranger Things'in 4. Sezonuna Dair Tüm Öğrendiklerimizi Açıklıyoruz!

etiket Netflix'in En Popüler Yapımı Stranger Things'in 4. Sezonuna Dair Tüm Öğrendiklerimizi Açıklıyoruz!

Çağla
09.11.2019 - 08:15

Dikkat! Bu içerik, dizinin önceki sezonlarına dair spoiler içermektedir!

Kaynak: https://www.tvguide.com/news/stranger...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dördüncü sezonun son sezon olma ihtimali var.

Dördüncü sezonun son sezon olma ihtimali var.

Yapımcı Shawn Levy, Collider'a yeni bir sezon olma ihtimali olduğunu söylese de, dizinin yaratıcıları bir sonraki sezonun, son sezon olmasını istiyor gibi görünüyor.

2017 yılında Ross Duffer Vulture'a 'Diziyi dört sezon yapıp bitirmeyi planladık.' demişti. Kardeşi Matt Duffer da bu durumu şu cümleyle açıkladı: 'Her yıl başlarına kötü bir şey gelmesini nasıl haklı gösterebiliriz bilmiyorum.' Ancak Duffer kardeşlerin bu açıklamalarına rağmen dördüncü sezon, son sezon olarak açıklanmadı. Yani hala Stranger Things'in dört sezondan fazla olma ihtimali var.

Bu sezon da muhtemelen 8 bölüm olacak.

Bu sezon da muhtemelen 8 bölüm olacak.

TVLine'a göre, tıpkı ilk ve üçüncü sezonlarda olduğu gibi bu sezonda da 8 bölüm olacak. Sadece ikinci sezonda 9 bölüm vardı.

Diziye dört yeni oyuncu katılacak.

Diziye dört yeni oyuncu katılacak.

TVLine'ın haberine göre, diziye dört yeni erkek karakter eklenecek. Bunlardan üçü yetişkin, biri de genç olacak. Genç karakter için yapılan açıklamalar, karakterin Fast Times at Ridgemont High filmindeki Jeff Spicoli'ye benzediğini ve bir metalci olduğunu gösteriyor. Yetişkinlerden biri de Hawkins'in ötesindeki bir olay örgüsüne sahip olacak. Ona da değinmişken...

Sezon, Hawkins'ten uzakta geçecek.

Sezon, Hawkins'ten uzakta geçecek.

Dördüncü sezon için yayınlanan teaser, kahramanlarımızın artık Hawkins'de olmadığını söylemişti. Yine aynı teaser, yeni sezonda zaman faktörünün büyük bir yer kaplayacağını da göstermişti.

Teaser'ı buradan izleyebilirsiniz 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hopper dönebilir mi?

Hopper dönebilir mi?

Üçüncü sezonun en yıkıcı anı, Joyce'un Baş Aşağı Dünya kapılarını kapatıp makineyi patlatabilmesi için Jim Hopper'ın kendini feda etmesiydi. Eleven'a yazdığı mektup da yaramıza tuz basmıştı adeta. David Harbour, ET Online'a, Rusların elindeki Amerikalının Hopper olma ümidi olduğunu söyledi: 'Etrafına biraz göz gezdirdi ancak kapana kısılmış gibi görünüyordu ve makine patladı. Sonra da, Rusya'daki bir sahneyi gördük, değil mi? Orada bazı mahkumlar ve Amerikalı var. Bilmiyorum, garip geldi.'

Tabii Harbour, Hopper'ın bu belirli kaderinin aynı zamanda karaktere bir veda niteliğinde olduğunu da kabul ediyor çünkü sonunda 'olması gerektiği bir insan gibi davranıyor'. Dizinin setinde Hopper'ın arabasına çok benzeyen bir araba gören keskin gözlü hayranlara göre ise Hopper bir şekilde geri dönecek.

Gizemli Amerikalı bu sezonda önemli bir yere sahip olacak.

Gizemli Amerikalı bu sezonda önemli bir yere sahip olacak.

Rus hücresindeki kişi Hopper olsun ya da olmasın, Stranger Things 3 finalinde Rus esaretinde olan isimsiz Amerikalı, gelecek sezonun önemli bir parçası olacak. Ross Duffer, Entertainment Weekly'ye şunları söyledi: 'O hücredeki Amerikalının kim olduğu ve aynı zamanda Demogorgonla ne yaptıkları, dördüncü sezonda önemli bir konu olacak.'

Byers ailesi yeni bir yere taşınıyor.

Byers ailesi yeni bir yere taşınıyor.

Üçüncü sezonun sonunda, Joyce'un evini sattığını ve Will, Jonathan ve Eleven'la birlikte yeni bir yere taşındığını görmüştük. Geride kalan kişilerle olan veda sahnesi oldukça üzücüydü.

Ancak aktörlerden biri, önümüzdeki sezonda karakterleri yeni ortamda göreceğimizi söyledi. Will'i canlandıran Noah Schnapp 'Hikaye örgümün diğerlerinden ayrı ilerleyebileceğini biliyorum o yüzden farklı bir yerde çekim yapabiliriz.' dedi. Matt Duffer, Schnapp'in bu şüphelerini doğruladı ve alıştığımız yer dışındaki yerlerde de olayların geliştiğini göreceğimizi söyledi. 'Biraz daha açılacağız ancak bu sadece ölçek anlamından ziyade daha çok özel efektler anlamında. Hawkins dışındaki bölgelerde de belli olaylar yaşanacak.'

Çocuk karakterler de mi çalışacak?

Çocuk karakterler de mi çalışacak?

Stranger Things dördüncü sezonu için geri döndüğünde Dungeons & Dragons partisi kaçıncı yaşına girmiş olacak bilmiyoruz ama Dustin karakterinin, arkadaşı Steve'in peşinde gitme ve çalışma ihtimali var.

ET Online'a konuşan Gaten Matarazzo şunları söyledi: 'Uzun zamandır Dustin'in Place Arcade atari salonunda Keith ile çalışmasını görmek istiyorum. Patronu da Keith olacak. Aralarında bir rekabet var ve çok komikler. Ayrıca Matty'le de çalışmak istiyorum çünkü harika birisi.' Matarazzo aynı zamanda Dustin'in kız arkadaşı Suzie'nin de bu sezonda olmasını istediğini söyledi.

Üçüncü sezondan farklı bir havası olacak.

Üçüncü sezondan farklı bir havası olacak.

Ross Duffer, üçüncü sezon ekranlara gelene kadar kardeşiyle dördünce sezona dair fikirlerinin kaba hatlarıyla oluştuğunu söylerken aynı zamanda bu sezonun daha farklı bir havaya sahip olacağını söyledi. EW'ya 'Bu sezonun gidişatına dair oldukça heyecanlıyız. Üçüncü sezondan daha farklı hissettirecek. Ama zaten sanırım yapılması gereken şey de bu ve bence heyecanlı olacak.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önümüzdeki sezona ilham verecek filmlerin listesi açıklandı.

Önümüzdeki sezona ilham verecek filmlerin listesi açıklandı.

Dizinin yazarları, diziyle bağlantılı olacak filmlerin listesini açıkladı. Bu filmler şu şekilde: The Peanut Butter Solution,The Fisher King, Bill and Ted's Bogus Journey, You've Got Mail, Ordinary People, Hellbound: Hellraiser II, Billy Madison, The Fast and the Furious: Tokyo DriftHarry Potter and the Chamber of Secrets, Black Swan, Young Sherlock Holmes, Ace Ventura: Pet Detective, Hackers, Silence of the Lambs, and The Good Son.

Yeni sezonun ilk bölümünün ismi "The Hellfire Club"

Yeni sezonun ilk bölümünün ismi "The Hellfire Club"

'Yeni üyeler arıyoruz... Var mısınız?'

Stranger Things yazarlarının Twitter hesabı, birinci bölümün senaryosunun kapak sayfasının bir fotoğrafını paylaştı ve bölümün isminin 'The Hellfire Club' olduğunu açıkladı. Bunun, eski bir İngiliz gizli cemiyeti olana mı, yoksa Marvel çizgi romanlarının Hellfire Club'ına bir gönderme olup olmadığını henüz tam olarak bilmiyoruz ancak aklımız daha çok çizgi roman olmasına yattı.

Sizin yeni sezon için beklentileriniz neler? Yorumlarda buluşalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
262
160
51
21
11
10
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aslı Aydın

hooper kesinlikle geri dönecek.

max

hooper ın geri dönmesini çok isterim gerçi dönmese de müthiş bir vedaydı Bill de aynı şekilde.3.sezonda en üzüldüğüm sahnelerden biriydi Biil in vedası.Kaç s... Devamını Gör