Görüş Bildir
Haberler
Nesrin Cavadzade Yeni Heyecanını Anlattı...

Nesrin Cavadzade Yeni Heyecanını Anlattı...

Nesrin Cavadzade Yasak Elma'nın ardından 'Üç Kuruş' projesiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu akşam Zoraki Misafir adlı filmin galasına katılan Cavadzade 'Üç Kuruş' dizisi ile ilgili heyecanını paylaştı. Peki, Nesrin Cavadzade hangi açıklamalarda bulundu? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ay Yapım’ın Pazartesi akşamları Show TV’de seyirciyle buluşturacağı yeni dizisi Üç Kuruş’un kadın oyuncuları; Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora ile Nursel Köse diziyi ve hayat verecekleri karakterleri anlattı.

Renkli bir roman mahallesi olan Çıngıraklı’nın koruyucusu konumundaki Kartal ile Organize Büro’nun kural tanımaz komiseri Efe’nin bir cinayet vakasıyla seyri değişen kovalamaca oyunlarında Cavadzade, Malbora ve Köse kilit karakterlerle seyirci karşısına çıkacaklar.

Bahar karakteriyle izleyeceğimiz başarılı oyuncu Nesrin Cavadzade karakterini güçlü, isyankar, korkusuz ve sıradışı olarak tanımlarken Bahar'ın bağımsız, kimseye boyun eğmeyen, mücadeleci yapısının kendisini cezbettiğini ve onu seyirci ile buluşturmak için sabırsızlandığını söyledi.

Nesrin Cevadzade, oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de parmak ısırtıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın