Görüş Bildir
Haberler
Nereden Nereye! Geçmişten Bugüne Kliplerindeki Değişimle Ağzınızı Açık Bırakacak Ünlüler

Nereden Nereye! Geçmişten Bugüne Kliplerindeki Değişimle Ağzınızı Açık Bırakacak Ünlüler

Şarkıcıların zaman içindeki güzellik değişimlerini sürekli konuşuyoruz. Peki ya kliplerindeki değişimler... Sadece teknolojik değişimler değil, onların zamanla fizikleriyle bütünleşen değişimleri de söz konusu... İşte size yaklaşık 20 yıl önceki klipleriyle şimdiki klipleri arasındaki farkı göstereceğiniz içeriğimiz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gülben Ergen

90'lı yılların sonuna doğru çıkardığı ilk albümü ''Merhaba'' ile müzikseverlerin karşısına çıkan Gülben Ergen, ''Aşkta Kural Tanımam'' isimli klibinde upuzun saçları ve çocuksu halleri ile arz-ı endam ediyor. 

Gülben Ergen - Aşkta Kural Tanımam 

2015 yılına geldiğimizde ''Kalbimi Koydum'' isimli albümünde, albümüne adını veren şarkısına çektiği klipte ise güzellik dışında kendinden emin, kısa saçları ve özellikle mimikleri ile adeta evrim bu dedirtmiş. Sizce de öyle değil mi?

Gülben Ergen ft. Bora Duran - Kalbimi Koydum

Hande Yener

2000 yılında çıkardığı ''Senden İbaret'' albümüyle müzik dünyasını sallayan Hande Yener'in ''Yalanın Batsın'' isimli klibi de yine oldukça sade. Şarkının belirli yerlerinde Hande Yener'i erkek oyuncuya laf söyleyen bir kız imajı ile izliyoruz.

Hande Yener - Yalanın Batsın

Gelin görün ki aynı Hande Yener geçen yıl çıkardığı ''Hepsi Hit Vol 1'' albümünde yer alan ''Deli Bile'' klibinde kendinden emin, işvesinden cilvesine kadar her şeyiyle kusursuz gözüküyor. Özellikle enerjisi ile adeta 'Zamanı durdurdum' diyor.

Hande Yener - Deli Bile

Sibel Can

1997 yılında çıkardığı ''Bu Devirde'' isimli albümüyle adından söz ettiren Sibel Can, ''Padişah'' isimli şarkısındaki dansı ve fiziği hala hafızalardaki yerini koruyor.

Sibel Can - Padişah

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz yıl çıkardığı 'Bir Parmak Bal' isimli single'ında yer alan 'Tamam O Zaman' isimli klibinde, geçmişten oldukça uzak güzelliği ile göz kamaştıran Sibel Can yaşı itibariyle daha ağır ve oldukça cool bir görünüm ile yıllara meydan okuduğunu gösteriyor.

Sibel Can - Tamam O Zaman

Demet Akalın

Mankenlikten şarkıcılığa geçen ve 1996 yılında çıkardığı ''Sebebim'' isimli albümle aynı adı taşıyan kliple Demet Akalın, oldukça ses getirmişti.Klipteki en önemli detay Akalın'ın, oldukça acemi olduğunu belli eder nitelikteki mimikleri, kısa saçları...

 Demet Akalın - Sebebim

Demet Akalın ile 2017 yılına geldiğimizde ise en son çıkardığı ''Rakipsiz'' albümündeki ''Ah Ulan Sevda'' klibinde oldukça cesur ve kendinden emin halleri ile şarkının klip ile bütünleşmesini sağlıyor.

Demet Akalın - Ah Ulan Sevda

Hülya Avşar

1995 yılında çıkardığı ''Yarası Saklım'' albümündeki ''Sensiz Kaldım'' şarkısı ve klibi uzunca bir süre konuşulan Avşar, klipte oldukça masum ve sakin halleriyle dikkat çekiyor.

Hülya Avşar - Sensiz Kaldım 

Çok fazla albüm çıkarmasa da son çıkardığı single'da yer alan ''Bana Bir Koca Lazım'' şarkısına çektiği kliple de Hülya Avşar çok konuşuldu. Geçmişteki klibinden farkı enerjisi ve büyümeyen çocuksu halleri...

Hülya Avşar - Bana Bir Koca Lazım

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ebru Gündeş

1998 yılında piyasaya çıkardığı ''Sen Allah'ın Bir Lütfusun'' albümü ile albüme ismini veren şarkısında o dönem sevgilisi olduğu Uche ile kamera karşısına geçen Ebru Gündeş, ağır çekimler ve fiziksel görünümü ile dikkat çekiyor.

Ebru Gündeş - Sen Allah'ın Bir Lütfusun 

2016 yılına geldiğimizde Ebru Gündeş son çıkardığı ''Araftayım'' albümündeki ''Aynı Aşklar'' şarkısının klibinde geçmişteki halinden eser bırakmamış gözüküyor. Hareketlerinden fiziksel görüntüsüne kadar oldukça dikkat çeken şarkıcı, imajı konusunda kendisini yenileyen isimlerden biri.

Ebru Gündeş - Aynı Aşklar

Gülşen

1996 yılında ilk albümü ''Be Adam'' ile müzik piyasasına giren başarılı şarkıcı, albümü ile aynı adı taşıyan şarkısına çektiği klipteki pijamalı kız imajı ile uzunca süre hafızlarda kendine yer buldu.

Gülşen - Be Adam

2015 yılıne geldiğimiz de Gülşen, ''Bangır Bangır'' albümünü çıkardı. ''Dan Dan'' isimli klipteki seksi görüntüsü ve kışkırtıcı dansı ile pijamalı kızın zamanla değişimini gösteriyor.

Gülşen - Dan Dan

Ayşegül Aldinç

Ünlü şarkıcı 1998 yılında ''Ve Ayşegül Aldinç'' albümünde yer alan ''Kara Sevda'' şarkısına çektiği klipte dansı ve kıvırcık saçları ile akıllara kazındı.

Ayşegül Aldinç - Kara Sevda

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz yıl çıkardığı ''Sek'iz'' albümünde Gökhan Türkmen ile düet yaptığı ''Durum Leyla'' şarkısının klibinde yıllar geçmesine rağmen güzelliğini kaybetmeyen Ayşegül Aldinç, samimi ve olgun tavırlarıyla dikkat çekiyor.

Ayşegül Aldinç - Durum Leyla (feat. Gökhan Türkmen)

Sertab Erener

1992 yılında çıkardığı ''Sakin Ol'' isimli albümde yer alan ve albüme ismini veren şarkısına çektiği eğlenceli klip, 90'ların en enerjik kliplerinden birisi. Birçok ünlü isimle kamera karşısına geçen Sertab Erener'i, dönemin modası kıvırcık saçları ve dans etmeye çalışan halleriyle klipte izliyoruz..

Sertab Erener - Sakin Ol

Geçen yaz çıkardığı, 'Kırık Kalpler Albümü' adını verdiği stüdyo albümünde yer alan ''Kime Diyorum'' şarkısına çektiği klipte Sertab Erener, bu kez fiziksel görüntüsü dışında klipteki mimikleri ve oyunculuğu ile dikkat çekiyor.

Sertab Erener - Kime Diyorum

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
68
39
21
8
5
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arda Saral

Ayşegül ve Sertab'ı pamuklara sarmak lazım. Güzellik değil sanat kastım. Listenin kalanı şöhret için 500 takla atadursun.

Can

en güzeli gülşen olmuş

damla scott

pop sanatçılarından nefret ediyorum

KürŞad

Ben de popa "sanat" diyenlerden..