Görüş Bildir
Haberler
Bu Testi Yap, Neden Yalnızsın Öğren!

etiket Bu Testi Yap, Neden Yalnızsın Öğren!

Osman Avcı
14.02.2014 - 01:48 Son Güncelleme: 14.02.2014 - 14:18

Tam da bahar aylarının yaklaşıp gönül yaylarının gevşediği şu dönemde, herkes, el ele kol kola diz dize tam bir aşk böcüğü halinde takılırken sen niye yalnızsın acaba? Biliyorum bunu çok düşünüyorsun. Hadi gel sebebini bulalım.

Kaynak: http://www.buzzfeed.com/
İçeriğin Devamı Aşağıda

Şu anda buzdolabında ne var?

Son ilişkin ne kadar sürdü?

An itibariyle odan temiz mi?

İlk buluşmada nereye gitmek istersin?

En son ne zaman duş aldın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin için önemli olanı seç

Dürüst ol! Gerçekten aşka inanıyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çünkü fazla çekicisin

O kadar çekicisin ki etrafına ışık saçıyorsun. Bütün gözler senin üstünde. Bir yere oturduğunda bakışlardan darlanıyorsun o kadar diyeyim sana. Yalnızlığının sebebi işte tam da bu çekicilik. Hani hep derler ya 'ben onun yanına yakışmam'. İşte o hikayedeki ulaşılmaz karakter sensin. Bu kadar çekici olma sen de canım. Ya da vazgeçtim ol. Çünkü senin kadar yakışıklı/güzel bu dünyaya lazım!..

Çünkü fazla mükemmelsin

Kusursuzluk senin için üretilmiş bir terim. Adeta bir divan şiiri gibi...  En güzel uyaklar, benzetmeler bile senin kusursuzluğunu tam anlatamaz. O kadar mükemmel ve mükemmeliyetçisin ki yanına yakışacak tek bir ademoğlu yok bu evrende. Olsun sen yine de bekle. Belki senin kadar muaazzam bir şey çıkar karşına!..

Çünkü beterin beterisin

Acı ama gerçek, durum böyleyken böyle. Hani sağda solda diyorsun ya 'abi kızlar serserilerden hoşlanıyor / ya tatlım erkekler hep eğlencelik kızlar arıyor.' Ne yapsınlar, sana mı kalsınlar! Boş lafı bırak ve artık değiş. Yoksa hayatının geri kalan değersiz kısmını kuvvetle muhtemel kedi köpekle geçireceksin. Ama kime anlatıyorum nato kafa nato mermer...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1198
608
465
419
343
263
262