Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Yılansın?

etiket Ne Kadar Yılansın?

Sonunda ne kadar yılan olduğunuzu öğrenebileceğiniz bir test hazırladık. Aklı hep hinliğe çalışanlar, ek iş olarak yılanlık yapanlar, bu test tam size göre. Çözün ve öğrenin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İki senelik sevgilinin seni terk edeceğini anladın, ne yapardın?

2. Daha geçen ay senden para almış bir arkadaşın yine senden para istedi. Ne yaparsın?

3. Peki aşağıdakilerden hangisi ile daha çok kavga ediyorsun?

4. Hangi süper gücü isterdin?

5. Üzerindeki gerginliği nasıl atarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki fazladan hangisini isterdin?

Tam Bir Yılansın!

Tam Bir Yılansın!

Sen yılanlıkta bir markasın. O fenalık, o entrika yeteneği, o istemediklerinin kuyusunu arkadan kazmalar... Hepsi sende var. Bu işi öyle bir ustalıkla yapıyorsun ki görenlerin aklı hayali çıkıyor. Kimse seni karşısına almasın, Allah korusun ocaklarını söndürürsün. Bu iş sonradan öğrenilecek şey değil, doğuştan yeteneklisin sen. Çevrendekilere acıyoruz.

Mecburiyetten Yılansın!

Mecburiyetten Yılansın!

Ay asıl yılanlar senin çevrende. Sen dikkat etmesen, o çevrendekiler seni çiğ çiğ yer. Hayat şartları seni yılanlığa itmiş. Bıraksalarmış temiz kalpli saf bir insan olarak kalırmışsın. Gördüğün ihanetler sana nasıl yılan olunacağını öğretmiş. Şu an ortamları yakıyorsun. Kimse karşında duramaz. Fakat bazen keşke böyle olmak zorunda kalmasam diyebiliyorsun. Sağlık olsun.

Yılan Değil Gerçekcisin!

Yılan Değil Gerçekcisin!

Makul düzeyde kendini korumaya çalışan bir insansın. Sana yılan diyen fesatlığından diyordur. Seninki yılanlık değil hayatın gerektirdiği bazı ufak hamleler. Bunları da yapmazsan seni bu dünyada yer bitirirler. İnsanların olumsuz eleştirilerine kulak asma. Gül gibi insansın kime ne zararın dokunmuş? Neymiş herkesin dediğine inanmıyormuşsun, sağa sola zıplamıyormuşsun! Buna yılanlık değil olgunluk denir.

Saflığın Vücut Bulmuş Halisin!

Saflığın Vücut Bulmuş Halisin!

O kadar safsın ki başına bir şey gelmeden bu yaşa nasıl geldin insan inanamıyor. Etrafta bu kadar yılan varken, kim seni korudu acaba? Aklına ne kötülük geliyor, ne de hinlikten anlıyorsun. Öğrenebilecek gibi de değilsin. Senin gibiler keşke daha çok olsa. Gerçek bir ponçiksin! Hep böyle kal.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1432
736
379
241
125
68
57
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
leyla memmedova

Saflığın Vücut Bulmuş Halisin! O kadar safsın ki başına bir şey gelmeden bu yaşa nasıl geldin insan inanamıyor. Etrafta bu kadar yılan varken, kim seni koru... Devamını Gör

Tarikk Tezcan

Safım olum ben! Annelerin pırlanta gibi çocuk dediği var ya, o benim işte!

Dilara koç

Yılan Değil Gerçekcisin!