Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Vampsın?

etiket Ne Kadar Vampsın?

Borgen
27.10.2016 - 15:38

Vamp kadınlar adeta eskimeyen bir gelenek moda dünyasında. Yıllardan beri daima kendini hatırlatan, ara ara canlanıp sonra kaybolan, seveni olduğu kadar nefret edeni de bol bir tarz. Bakalım sen ne kadar vampsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Zor bir soruyla yapalım açılışı. Bir davete gittin ve oldukça da iddialı giyinmişsin. Kapıdan içeri girdiğinde bütün gözler sana çevrildi. Ne hissedersin?

2. Peki o davete giderken gardırobunda sadece bunlar olsa ve birini seçmen gerekse?

3. Bu makyaja puanın kaç peki?

3. Bu makyaja puanın kaç peki?

4. Dürüst ol, hangi iltifat daha çok hoşuna gider?

5. Seninle flört etmek isteyen bir erkeğe karşı tavrın nasıl olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biraz da kendini tanıt bize. Yüz hatların nasıldır?

7. Bu anime karakterlerinden birini seç de sonucu görelim artık.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tam anlamıyla vampsın!

Tam anlamıyla vampsın!

Bu tarzı taşımak her kadının harcı değildir. Tercihlerin gerçek bir vamp olduğunu kanıtlıyor. Etkileyici, biraz davetkar, seksapalitesi yüksek, göze çarpan, arzulanan ve istediğini almayı bilen bir kadınsın. Hem kıyafet hem makyajdaki renk tercihin de bunu destekliyor. Senin elinden ne uçan ne de kaçan kurtulamaz!

Büyük ölçüde vampsın!

Büyük ölçüde vampsın!

Bütünüyle değil belki ama büyük oranda vampsın. Erkekleri etkileyen, gözlerin üzerinde olmasından hoşlanan ve girdiği ortamı sallayan bir tarzın var. Tercihlerin reddedilmesi zor biri olduğunun kanıtı gibi. Bu farklı havan seni öze kılıyor. Senin elinden kurtulmak oldukça zor!

Oldukça vampsın!

Oldukça vampsın!

Gerçek bir vamp değil tarzın ama oldukça da yakınsın. Son derece dengeli bir şekilde doğal olmak ile vamp olmayı harmanlamış durumdasın. Hem seksi hem masum görünmeyi aynı anda becerebiliyorsun. Bu değişken yapın seni çekici kılıyor. Gözler üzerinde olmalı ama o bakışların öznesi olmaktan da istediğin ay sıyrılabilmelisin. Tarzın ideale yakın ama vamp kısım biraz daha ağır basıyor.

%50 Vampsın!

%50 Vampsın!

Sen tam anlamıyla bu tarzı doğal halin ile harmanlamışsın ve senin için ne vamp diyebiliriz hem de değil. Bu kendine özel denge seni ilginç kılıyor. Seksapaliteni kullanırken daha mesafeli olmayı, istediğini alırken oyunu daha kurallarına sadık bir biçimde oynamayı beceriyorsun. Renklerle aran da hem çok bağırmayan hem de 'ben de buradayım' diyen tarzda!

8. Hafiften vampsın!

8. Hafiften vampsın!

Senin ruhun naif. Vamp görünmek senin için çok da mümkün değil ama istediğinde o stili üzerine geçirecek kapasiten de var. Bir yerlerde gizli bir şekilde davet edilmeyi bekliyor! Seçimlerin ve karakterin daha yumuşak bir tarza işaret ediyor. Davetkar değilsin, bu da seni merak uyandıran, gizemli bir kadın yapıyor. Vamp olmamak biraz da seni kendi tercihin. Üzerine dikilmiş gözler ve patlayan flaşlar çok da sana göre değil. Hafif vamp bir hava ile doğallığına kattığın ufak bir tezat, yaptığın o küçük dokunuş seni özel kılan şey.

Hiç ilgin yok!

Hiç ilgin yok!

Senin vamp olmakla uzaktan yakında alakan yok. Sen amaca giden yolda her yolu mübah gören, seksapalitesini kullanarak sonuç almak isteyen, üzerine dikilen gözleri, farklı olmanın insanlara üzerinden yarattığı şaşırtıcı etkiyi çok da seven birisi değildin. Parmakla gösterilen değil kendi halinde, doğal ve kalabalık içerisinde sırıtmayan biri olmak sana daha uygun. Davetkar bir yapın yok. Daha çok keşfedilmesi zor bir hazine gibisin. Sana ulaşmak çaba istiyor. Mesafelisin ve bu seni merak uyandırıcı yapıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
735
348
171
49
31
23
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
osurankertenkele

vampsı vampir diye okudum Allah beni kahretmesin.

Esma Özkan

Elimden ne uçan ne kaçan kurtulurmuş ama benim eller boş işte :)

_orca_

🙌 bu kadar vampım.