Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Sapyoseksüelsin?

etiket Ne Kadar Sapyoseksüelsin?

Basit anlamda anlatmaya çalışırsak sapyoseksüellik entelektüellik, zeka gibi şeylerden etkilenme durumudur. Bakalım sen ne kadar sapyoseksüelsin?

1. Başlıyoruz. Son ilişkin bir renk olsa bunlardan hangisine daha çok benzerdi?

2. Hoşlandığın kişinin bu özelliklerinden hangisi seni daha çok cezbeder?

3. Hoşlandığın kişinin ailesiyle arası nasıl olmalı?

4. Hoşlandığın kişide hangi özellik ağırlıklı olmalı?

5. Pekiii... Hiç uzun mesafe ilişkisi yaşadın mı?

6. Geldik son soruya. Sevgiline tüm sosyal medya hesaplarının şifrelerini verir misin?

Sapına kadar sapyoseksüelsin!

Sapına kadar sapyoseksüelsin!

Verdiğin yanıtlara göre sen tam bir sapyosun. Karşındaki insanın en önemli özelliği beyni ve zekası olmalı sana göre. Çünkü dış görünüş, stil, yakışıklılık, güzellik geçicidir veya değişkendir ancak makine gibi çalışan bir beyin asla eskimez. İlişkiye sürekli yeni heyecanlar katar ve senin de hayata bakış açına büyük pencereler açar.

Zeka seni tahrik ediyor!

Zeka seni tahrik ediyor!

Akıl dolu bir espri, parlak bir fikir seni cezbediyor. Bu aslında sapyoseksüellik belirtisi ancak sen yüzde yüz sapyoseksüel değilsin. Sadece karşı tarafta zekaya ve birikime önem veriyorsun. Elbette başka kriterlerin var ama zeka da oldukça mühim senin için. Yani salt zeki değil klaslığın yanında zekiliği de olmalı hayatındaki kişinin.

Cahillere tahammülün yok!

Cahillere tahammülün yok!

Zeki, entelektüel kişiler için yollara düşecek kadar hevesli değilsin ama 'olsa süper olur' kafasındasın. Hayatındaki insanın seninle bir şeyler paylaşacak, uzun uzun sohbet edecek kadar kültürlü olması gerekiyor. Çünkü sağlıklı bir ilişki istiyorsan bunlar çok ama çok önemli kriterler. %100 sapyo olmasan da şunu biliyoruz; boş beleş tiplere hiç ama hiç tahammülün yok.

Sapyoseksüellikle alakan yok!

Sapyoseksüellikle alakan yok!

Verdiğin yanıtlara göre sapyoseksüellikle pek bir alakan yok. Hayatında olduğun gibi ilişkilerinde de tutku ve heyecandan yanasın. Karşındaki kişinin çok bilgili, birikimli veya zeki olması onun çok iyi bir sevgili olacağı garantisini vermiyor. Sen daha çok ilişkideki uyuma önem veriyorsun. Bu yüzden sana sapyo desek pek doğru bir değerlendirme olmaz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
533
139
102
92
36
36
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın