Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Saplantılı Bir Kişiliğe Sahipsin?

etiket Ne Kadar Saplantılı Bir Kişiliğe Sahipsin?

Borgen
14.09.2017 - 13:36

Sana hiç çok saplantılısın dedikleri oldu mu? Ya da senin 'acaba' dediğin? Karakterinin derinliklerinden saplantılı birisi mi yatıyor, eğer öyleyse bunun boyutları ne ölçüde merak ediyorsan sana söyleyebiliriz. Yapman gereken sadece soruları hızlıca cevaplamak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi bakalım başlıyoruz! Bu görüntü seni rahatsız ediyor mu? Ediyorsa ne kadar?

1. Haydi bakalım başlıyoruz! Bu görüntü seni rahatsız ediyor mu? Ediyorsa ne kadar?

2. Bir arkadaşına herhangi bir teklifte bulundun ve "Hayır" cevabını aldın. Bu durunda genelikle nasıl reaksiyon verirsin?

3. Bu sahne sende hangi duyguyu uyandırdı peki?

4. Peki bir karar alırken son tahlilde en fazla önem verdiğin hangisi oluyor?

5. Şöyle bir düşün. Gün içinde bu kelimelerden hangisini daha fazla kullanıyorsundur acaba?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hepsi çok sevdiğin meyvelerden oluşmuş karışık bir meyve tabağını yerken....?

6. Hepsi çok sevdiğin meyvelerden oluşmuş karışık bir meyve tabağını yerken....?

7. Son olarak bunlardan hangisinin sende en fazla rahatsızlık hissi uyandırdığını söyle ve ne sonucu görelim artık!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hiç saplantılı birisi değilsin!

Hiç saplantılı birisi değilsin!

Tebrikler! Hiç ama hiç saplantılı birisi değilsin! Bir şeylere takılıp orada kalmıyorsun. Daima rasyonel düşünmeyi becerebilmen çok güzel. Fikirlerin sabit değil ve değişime de oldukça açıksın. Kendini etkisinden kurtaramadığın anlamsız fikirlere kapılıp orada debelenmediğin için de son derece açık görüşlü ve insanların etrafında olmaktan hoşlandığı birisi olduğunu tahmin ediyoruz!

Biraz saplantılısın!

Biraz saplantılısın!

Çok fazla değil ama ufak tefek saplantıların var. Herkes kadar sabit fikirlisin diyebiliriz aslında. Bazı aşamadığın fikirlerin ve takıntıların var. Bunlarla baş etmek senin için zor olduğundan bu şekilde yaşamayı kabullenmişsin. Aslında her şeyin farkındasın ve bunu değiştirebilecek potansiyele sahipsin. Takıntıların saha hayatı zindan edecek boyutta değil ama bazı konularda sabit fikirli olmak yerine biraz daha rahat olsa hayat çok daha kolaylaşacak.

Oldukça saplantılısın!

Oldukça saplantılısın!

Senin işin zor, sen oldukça saplantılı bir karaktersin. Pek çok konuda rasyonel düşünmek yerine kafandaki doğrulara göre hareket ediyorsun. Onlar da senin zamanında bir şekilde zihnine giren ve orada yer edip asla değiştirmeye niyetin olmayan şeyler. Bazı konulardaki düşüncelerinin yersiz ve hatta saçma olduğunu bilsen de kendini bundan kurtaramıyorsun. Çok fazla takıntın var ve değişmesi zor birisin ama hiçbir şey imkansız değildir. Biraz daha yeni fikirlere açık olmak sana iyi gelecektir.

Sen saplantının kitabını yazmışsın!

Sen saplantının kitabını yazmışsın!

Sen saplantı konusunda en üst kademedesin ve saplantının adeta diğer adı olmuşsun. Hayat senin içi çok zor olmalı. Asla değiştiremeyeceğin bazı inanışların var. Buna eşlik eden takıntılarınla birlikte bunlar seni çok katı biri yapıyor. Bunun seni yorduğu da aşikar ama fikirlerini değiştirmek senin için her şeyden daha korkutucu. Yersiz düşüncelerinden kurtulmak için değişime ayak uydurmaya çalışman lazım. Çünkü bu kadar sabit fikirli olmak ve bazı şeylere ölesiye bağlanmak sana pek çok hayal kırıklığı yaşatıyor. Biraz daha rasyonel düşünüp yeni fikirlere kucak açmalısın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1070
303
192
153
124
106
89
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cookielyon

son soruda sinir krizi geçirecektim

Yaren Ilgın

Sen saplantının kitabını yazmışsın !