Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Şanslısın?

Ne Kadar Şanslısın?

Ne kadar şanslı olduğunu merak ediyor musun? O zaman çok doğru yerdesin! Bakalım senin her yerinden şans mı fışkırıyor yoksa tepende seni bir kara bulut gibi izleyen şanssızlıkla mı geziyorsun! Cevabını öğrenmek için hemen testi çöz!

1. Hadi başlayalım! Milli Piyangoda şansın ne kadar yaver gitti?

2. Peki Milli Piyango demişken, kafaya kuş pislemesiyle alakalı efsaneyi biliyorsundur; sen bu konuda ne düşünüyorsun?

3. Yolda yürürken para bulan kişi çok olmuştur, peki senin bulduğun en büyük meblağ ne kadardı?

4. Peki sen aşkta mı yoksa şans oyunlarda mı kazananlardansın?

5. Değişik bir soru olacak bu: Otobüs durağına gittiğinde genelde ne kadar bekliyorsun otobüsü?

6. Peki hiç sen duştayken suların kesildiği oldu mu?

7. Şöyle geçmişe gidip bi' düşün bakalım... Karışık kuruyemiş tabağına elini attığında genelde eline ilk hangisi gelir?

8. Görseldeki metni geçmiş tecrübelerine dayanarak cevaplar mısın?

8. Görseldeki metni geçmiş tecrübelerine dayanarak cevaplar mısın?

9. Hazırsan son sorumuz geliyor. Geçen yılbaşını düşün şimdi. Ofiste / okulda yılbaşı çekilişi yaptınız ve sana kim çıktı?

Tepeden tırnağa şanslısın sen!

Gerçekten inanılır gibi değil! Senin her yerinden şans fışkırıyor! Nereye baksan, ne istesen sanki anında kendiliğinden sana geliyor. Sende şeytan tüyü var desek yeridir. Dahası, bu şansını dokunduğun her şeye de bulaştırıyorsun. Senin yanında kendini çok daha şanslı hissettiğini söyleyen çok kişi olmuştur eminiz! Bu kadar şanslı biri olduğuna göre Garanti Bankası'nın yılbaşı çekilişini asla kaçırmak istemezsin! Hemen Garanti Cep'e veya Garanti İnternet'e gir, yapacağın işlemlerin sonunda çekilişe katıl ve 20 iPhone 7‘den birini kazanma şansı yakala! Bitmedi! Bankacılık işlemlerini Garanti Cep veya Garanti İnternet'ten yapanlara  evmanya.com'dan 30 TL, arzum.com.tr'den %35, tchibo.com.tr %10 indirim.

Kendi şansını kendin yaratıyorsun!

Senin için inanılmaz şanslı bir insan demesek de birçok kişiye oranla daha şanslı olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü sen kendi şansını kendin yaratıyorsun! Kendini hiç riske sokmadan, daima hedeflerine kitleniyor ve istediklerini eninde sonunda elde ediyorsun. Bu da senin dışarıdan son derece şanslı biri gibi görünmene neden oluyor! İşte şimdi sana şansını yaratman için yeni bir fırsat sunacağız: Hemen Garanti Cep'e veya Garanti İnternet'e gir, yapacağın işlemlerin sonunda çekilişe katıl ve 20 iPhone 7‘den birini kazanma şansı yakala! Bitmedi! Bankacılık işlemlerini Garanti Cep veya Garanti İnternet'ten yapanlara  evmanya.com'dan 30 TL, arzum.com.tr'den %35, tchibo.com.tr %10 indirim.

Kara bulutlar peşini hiç bırakmıyor gibi!

Senin üzerinde bir şanssızlık, bir uğursuzluk var gibi. Sanki ne istesen olmuyor, her işin hep ters gidiyor gibi! Ama belki de bunu kendi kendine sen yapıyorsundur, hiç bu şekilde düşündün mü? Sürekli kötü şeyler olacak gibi düşünerek bir bakıma kötü şansı kendine sen çekiyorsun. Fakat artık bu gidişatı bozmanın zamanı geldi! Şans ayağına kadar gelmişken bunu tepmeyi hiç istemezsin! Hadi hemen Garanti Cep'e veya Garanti İnternet'e gir, yapacağın işlemlerin sonunda çekilişe katıl ve 20 iPhone 7‘den birini kazanma şansı yakala! Bitmedi! Bankacılık işlemlerini Garanti Cep veya Garanti İnternet'ten yapanlara  evmanya.com'dan 30 TL, arzum.com.tr'den %35, tchibo.com.tr %10 indirim.

Yeni yıl hediyelerinizi almadan indirimini alın! Hadi şimdi bu görsele tıkla :)

Yeni yıl hediyelerinizi almadan indirimini alın! Hadi şimdi bu görsele tıkla :)
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
portside

kara bulut ne arkadaş? Çöle düşsem ütü bulurum, voltranı oluştursalar g.tü olurum. Olayım bu yani

Dila Yigit

Kendi şansını kendin yaratıyorsun!

Bilal Çetler

Tepeden tırnağa şanslısın sen! Gerçekten inanılır gibi değil! Senin her yerinden şans fışkırıyor! Nereye baksan, ne istesen sanki anında kendiliğinden san... Devamını Gör