Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Netsin?

Ne Kadar Netsin?

Sprite
27.04.2021 - 11:07

''Ben lafı dolandırmam. netliği severim. Aklımda ne varsa olduğu gibi söylerim.'' diyorsan görelim bakalım, gerçekten o kadar net misin? Sprite ve biz cevaplarını merakla bekliyoruz.

1. Basit bir soruyla başlayalım. Sence oyun oynamanın yaşı kaçtır?

2. Peki şarkı dinlerken gizli oturuma geçer misin?

3. Son dönemleri yakıp kavuran müzik türü K-pop nerede dinlenir?

4. Şarkılardan devam edelim. Bir şarkıyı üst üste ne kadar dinleyebilirsin?

5. İnternetten tanıştığın birisiyle sevgili olmak konusunda fikrini sorsak?

6. Peki sence sanat kimin içindir?

7. Youtuber olmak hakkında ne düşünüyorsun?

8. Son olarak, aklından geçeni nasıl söylediğini öğrenebilir miyiz?

İçin Dışın Bir!

Senin için dışın bir. Öyle bi' netlik yani! Aklından geçeni söylerken bir saniye tereddüt etmiyorsun. Gel bu netliği Sprite'ın Instagram hesabında da göster. Son postun altına istediğin konu hakkında net bir cümle yaz. İster okul, ister müzik, ister sanat; sen belirle! Yeter ki net olsun. Eğer cümlen beğenilirse sana özel tişörte dönüşsün. Hadi göster netliğini!

Sözünü Sakınmıyorsun!

Sen asla sözünü sakınmıyorsun! Söylenmesi gereken bir şey varsa mutlaka söylersin. Kimse seni bundan alıkoyamaz. Gel bu cesur karakterini Sprite'ın Instagram hesabında da göster. Son postun altına istediğin konu hakkında net bir cümle yaz. İster okul, ister müzik, ister sanat; sen belirle! Yeter ki net olsun. Eğer cümlen beğenilirse sana özel tişörte dönüşsün. Hadi göster netliğini!

Aklında Olan Ne Varsa Dilinde!

Sen asla içindekileri tutamıyorsun. Ne düşünüyorsan söylüyorsun. İnsanlar da bu açık sözlülüğüne ve netliğine hayran. Gel bu netliği Sprite'ın Instagram hesabında da göster. Son postun altına istediğin konu hakkında net bir cümle yaz. İster okul, ister müzik, ister sanat; konuyu sen belirle! Yeter ki net olsun. Eğer cümlen beğenilirse sana özel tişörte dönüşsün. Hadi göster netliğini!

En Net ve Başarılı Cümleni Yaz, Sana Özel Tişörte Dönüşsün!

En Net ve Başarılı Cümleni Yaz, Sana Özel Tişörte Dönüşsün!