Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Lümpensin?

etiket Ne Kadar Lümpensin?

Ne kadar lümpen olduğunu merak eden deli varsa buyursun testimiz emrinize amade. Sonuçta her şeyi merak etmek bizim doğamızda var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Söyle bakalım piyangodan para çıktı ilk iş ne yaparsın?

2. Telefon beğendin. Maaşından fazlaya denk geliyor. Ne yaparsın?

3. Bir davete gideceksin, nasıl bir kıyafet giyersin?

4. Neoliberalizm eleştirisi yapılan bir ortamdasın. Konuyu pek anlamadın, ne yaparsın?

5. Bir yarışma programındaki hangi pozisyon tam sana göre?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak nasıl göründüğün mü kim olduğun mu önemlidir?

Lümpenlik paçalarından akıyor!

Lümpenlik paçalarından akıyor!

Hayatta en büyük hayalin çok zengin ya da çok ünlü olmak. Bunu olamadığında en azından her konuda olduğundan fazlaymış gibi göstermeye çalışırken savrulup durmuşsun ben lümpenciğim. Kısa yollardan zengin olacağım diye ömrün bir orada bir burada geçmiş. Etrafındaki insanlara kültürlü ve zengin görüneceğim diye çok kereler rezil olmuşsun. Lütfen artık bunları bırak ve kendi ait olduğun sınıf ile barış. Maaşının yarısını verdiğin o güneş gözlükleri ve 25 ay taksitle aldığın o pahalı telefon ve aksesuarlar seni ait olmak istediğin sınıfına sokamaz. Borç harç içindesin. Lümpensin ağlayanın yok.

Lümpenlikle alakan yok. Proletersin!

Lümpenlikle alakan yok. Proletersin!

Ekmeğinin derdinde eline geçen maaşla onurlu bir yaşam kurmaya çalışan bir insansın. Senden lümpen filan olmaz. Kimse seni olmadığın biri gibi göstermeye çalışamaz. Sen neysen osun. Ne gelirini ne de içinden geldiğin toplumu inkar ediyorsun. Kendi yağında kavrulsan da bu işte bir haksızlık olduğunun farkındasın. Asla gidip olmadığın bir sınıfın üyesiymişsin gibi davranmazsın, bilmediğin konularda ahkam kesmezsin. Bilmiyorsan bilmiyorum dersin. Zengin olmaktan çok onurlu yaşamakla ilgilenirsin. Kimseye muhtaç olmamak senin yaşam motton.

Lümpen değil delisin!

İnsanlar sana dışarıdan bakınca lümpen olduğunu düşünüyor ama sen lümpen değil gerçek bir delisin. Farklı olduğundan ve kimsenin anlamadığı şeyler söylediğinden böyle anlaşılman çok doğal. Sen sınıflar üstü bir delisin. İlgi çekmek ya da olmadığın biri gibi görünmekle ilgilenmiyorsun. Sen zaten tam olarak gösterdiğin insansın ama anlaşılmıyorsun. Gerçi insanların ne düşündüğü de umurunda değil. İlgilendiğin tek şey deli dünyanda eğlenebildiğin kadar çok eğlenmek. Sana lümpen diyenin lümpenlikle ilgili hiçbir fikri yoktur. Belki de çekemiyorlardır, kimbilir?

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
397
210
97
51
44
16
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Merve Yazıcıoğlu

testin Türkçesi varsa rica edeceğim :D

Bahadır A

kimsen osursun