Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Flört İnsanısın?

Ne Kadar Flört İnsanısın?

Bu soruları yanıtlarsan cevabını öğrenebilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz. İlk buluşma için en uygun ortam sence hangisi?

2. Flört edeceğin kişi öncelikle _______ olmalı.

3. Yeşilçam'ın o efsane döneminde bir yönetmen olduğunu düşün. Filminin starı kim olurdu?

4. Flörtünle en romantik gezinti hangisiyle olur?

5. Eski sevgilinin en belirgin özelliği neydi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak ülkemizden bir tatil yeri seç.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Flört için doğmuşsun!

Flört için doğmuşsun!

Verdiğin yanıtlara göre sen eksiksiz bir flört insanısın. Hoş sözler, delici bakışlar hoşuna gidiyor. Aslında sen hoşlandığın kişiden daha çok o yakınlaşmanın verdiği hissi seviyorsun. Yani tam bir aşk insanısın. Monotonluğu, tekdüzeliği hayatından olabildiğince çıkarmaya çalışıyorsun. Bu elbette ilişki hayatına da yansıyor. Ufak tefek aksiyonlar seni hayata bağlıyor.

Flört ruhunda var!

Flört ruhunda var!

Hem de ruhunun tam derinliklerinde! Birçok insanda olduğu gibi sende de bağlanma sorunu var. Ancak senin farkın şu; bağlanmak için kendini zorlamıyorsun. Çünkü uzun vadede bunun karşındaki insanı üzeceğini, kıracağını ve yaralayacağını biliyorsun. Bu yüzden yeni şeyler denemek, yeni kişilerle tanışmak sana daha mantıklı ve eğlenceli geliyor. Senin için flört esnasında mesajlaşmak bile ayrı bir keyif.

Yerine göre flört insanısın!

Yerine göre flört insanısın!

Verdiğin yanıtlara göre flört işlerinde başarılısın. İnsanları etkilemeyi çok iyi biliyorsun. Hoşlandığın kişiyi iyi analiz edip onu nereden vuracağını çözeli uzun zaman olmuş. Ancak şıpsevdi değilsin. O hoş bakışları, güzel sözleri doğru kişiye kullanmayı bekliyorsun. Çünkü sana göre sadece hayatında birilerinin olması için uğraşmak insanı yoran ve gereksiz yere üzen bir şey. Doğru adımı atmayı beklemek en iyisi.

Flört insanı değilsin!

Flört insanı değilsin!

Pek flört insanı olduğun söylenemez. Flört işlerinde başarısız olmanın sebebi de doğallığı sevmen. Yani birisi seni etkilemek için olduğundan farklı davranmamalı veya hareket etmemeli. Aynı şekilde sen de bir kişi hayatına girsin diye ekstra bir efor sarfetmemelisin. Eğer birisiyle hayatını birleştirmek istiyorsan onun sadece ilk buluşmadaki şık, kibar halini değil her halini görmen lazım. Elbette flört insanı olmadığın aşk insanı olmadığın anlamına da gelmiyor. Sadece rol yapmak senlik değil.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
374
148
83
74
40
28
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Behruz Ismayilov

Flört insanı değilsin! nerden anladi ben anlamadim :)))

Sude Rumeysa Şahin

Flört insanı değilsin! Flört neymiş zaten arkadaş. Seviyorsan sev işte ne flörtü.

tosarık

dimi

Pasif Kullanıcı

İslamda flört haram gençler. Bunu bilmeyen bazı müslüman genç arkadaşlarımız var ellerini açıp Allah'ım şu kızı bana ver diyorlar halbuki haram şey istiyor. ... Devamını Gör