Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Bakımlısın?

etiket Ne Kadar Bakımlısın?

Güzellik algısı herkese göre değişen bir kavram, ancak bakımlı olmak güzel görünmeye yardımcı olan en önemli etken. Bu yüzden 'Ne kadar güzelim?' sorusu yerine kendinize 'Ne kadar bakımlıyım?' sorusunu sormanız çok daha doğru olacaktır. 

Peki siz kendinizi bakımlı biri olarak tanımlıyor musunuz?

Haydi teste!

'Bu içerik marka iş birliği içeriyor olabilir.' 

'Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu davranışlardan sahip olduklarını seçer misin?

Bu davranışlardan sahip olduklarını seçer misin?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bakımlı değilsin :)

Bakımlı değilsin :)

Bakımlı olman çok umrunda mı bilemem ama birine tamamen bakımlı diyebilmek öyle kolay değil. Bakımlı olmak özen ister, tertip ister hatta düzenli bir hayat ister. Tabii düzenli hayattan kastımız işin, aşkın gittiğin etkinliklerin değil; cildine yaptığın bakım ritüelleri. Hayat şartları seni zorluyor, bunlar için zaman ve enerji bulamıyor olabilirsin ve bu konuda seni herkes anlayabilir. Çünkü en bakımlı insan bile belki de farklı şeyleri yapmaktan vazgeçip bakımına zaman ayırıyordur. Ama şunu bilmelisin ki çoğu insanın enerjisi kendine baktıkça yerine gelir.  Eğer gerçekten bakımlı biri olmak, daha özenli görünmek istiyorsan üşenmeyi bırakıp aynaya bakmaya başlamalısın. Çok kasmana da gerek yok tabii, kendini iyi hissedecek kadarını yapıyorsan buna kimse karışamaz. Bakım yaparken kullanabileceğin ürünleri burada bulabilirsin. Kendi cildine uygun olanları tercih etmeyi unutma! Cilt problemlerin varsa mutlaka bir uzmana danış ve kendini sevmeyi unutma.

Sen bakımlı birisin!

Sen bakımlı birisin!

Sen her zaman ortamın yıldızısın. Seni görenler sana özeniyor hatta hangi ürünleri kullandığını soruyor. Aynayla sıkı bir dostluk kurmuşsun. Kendini sevdiğin belli ve bu da yüzüne yansıyor. Influencerları takip ediyor, kullandıkları ürünleri ve önerileri not ediyor, belki de deniyorsun. Bakım ritüelleri senin vazgeçilmezin ve bunları aksatmadan yapıyorsun. Bunları yapmak sana iyi geliyor, çok daha rahat uyuyorsun. Cildin bebek gibi, olmasa bile hoş görünüyor. Saçların parlak ve her zaman tertemiz. Şu ürünlerin çoğu sende zaten var hatta bazılarını arkadaşlarına önerdin bile. Kendini sıkmadan bakıma devam et, doğru yoldasın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
22
19
13
12
9
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın