Görüş Bildir
Haberler
NBA Basketbolcusu LeBron James'ten Kötü Haber! Durumu Nasıl? LeBron James Maçlara Ne Zaman Dönecek?

NBA Basketbolcusu LeBron James'ten Kötü Haber! Durumu Nasıl? LeBron James Maçlara Ne Zaman Dönecek?

GNS
01.12.2021 - 18:18

Amerikan Basketbol Ligi (NBA)'nın favori takımlarından Los Angeles Lakers'ın yıldız oyuncusu LeBron James'ten hayranlarını üzen bir haber geldi. 36 yaşındaki ünlü basketbol oyuncusunun koronavirüse yakalandığı öğrenildi. NBA tarihinin en önemli basketbolcularından olan LeBron James'in kadro dışı kaldığı bildirildi. Peki LeBron James'in durumu nasıl? Maçlara ne zaman dönecek? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Los Angeles Lakers'ın ve NBA'in gözde basketbolcusu LeBron James'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Hayranlarını ve takımını son derece üzen durum sonrası James'in oynanacak son maçlarda kadro dışı bırakıldığı bildirildi. LeBron James maçlara ne zaman dönecek? İşte detaylar...

LeBron James Koronavirüs Oldu

LeBron James Koronavirüs Oldu

NBA'de bu gece oynanan Sacramento Kings maçı öncesinde girdiği rutin korona virüs testi pozitif çıkan James, protokoller gereği kadroya alınmadı.

Yıldız oyuncu, 24 saat içinde iki testi negatif çıkmaması halinde en az 10 gün takımdan ayrı karantinada kalacak.

LeBron James, bu sezon 23 maçın 12'sinde takımdaki yerini alamadı. 10 karşılaşmada sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen James, birer mücadelede de cezası ve koronavirüs sebebiyle kadroda yer almadı.

LeBron James'in Durumu Nasıl?

LeBron James'in Durumu Nasıl?

36 yaşındaki oyuncu, normal sezon başladığından bu yana sağlık ve güvenlik protokollerinin uygulandığı 17. basketbolcu oldu.

Testinin pozitif çıkmasının ardından özel uçakla Los Angeles'a dönen LeBron James'le konuşan takım arkadaşı Anthony Davis, James'in durumunun iyi olduğunu ve semptom göstermediğini basın ile paylaştı.

LeBron James, eylül ayında düzenlenen basın gününde, korona virüs aşısı olduğunu duyurmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın