Görüş Bildir
Haberler
Nasıl Ortadan Kaybolduğununun Gizemi Bir Türlü Çözülemeyen 13 Eşya

Nasıl Ortadan Kaybolduğununun Gizemi Bir Türlü Çözülemeyen 13 Eşya

Cemal Saffet
18.05.2017 - 16:54

Nedensiz bir şekilde kaybolan, en son nerede bırakıldıkları asla hatırlanmayan ve bizimlelerken hayatlarımızda kapladıkları yer asla dolmayacak gibi hissedilen ama aslında asla kaybolmamış, bir yerlere gizlenmiş eşyalar, eşyalarımız!

Bu eşyalardan bazılarını listeledik. Bu gibi durumlardan annelerinizin süper gücüne başvurmanızı öneririz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çakmak

Bunun sebebi genellikle unutkanlık ya da çakmak çeşitliliğine bayılan sevimli arkadaşlarımız olabiliyor. Kaybolmadan biten çakmaklara iyi bakın...

2. Çorabın teki

Çekmeceden çorabınızı çıkartırsınız, ikisi de gözününüzün önündedir. Tekini giyersiniz ve diğer teki için aramalara başlayabilirsiniz.

3. Şarj aleti

Eveet kritik bir durumla karşı karşıyayız. Bu da şarjınız %5'in altına düşene kadar arz-ı endam eden eşyalardan biridir. Ne zaman ki ekmek gibi su gibi ihtiyaç duyulsun, ortadan kaybolurlar.

4. Kumanda

Evlerimizde görünmez bir kumanda sapığı olduğunu düşündüren olaydır. Genellikle gözümüzün önünden çıkar.

5. Kulaklık

Her an elimizin altında durur da lazım olduğunda ortalığı birbirine kattırır. Hadi buldun diyelim çözmesi de insanı çileden çıkartmaya yeter.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Fatura, garanti belgesi

Yeni bir şey alınca güzelce muhafaza edilmek üzere bırakıldığı yerinden cihaz bozulduğunda ışık hızıyla kaybolurlar. Müracaat: Annelerimiz

7. Toka

Bu lastik tokaların, tel tokaların en büyük özelliği kaybolmasıdır. Alırken de takarken de bunun farkında olarak kullanılırlar.

8. Anahtar

Ufak çapta kalp krizi geçirten durumlardan biri ise anahtarı bulamamak. Son çare olarak her şeyi sallayarak anahtar sesi duymaya çalışılır. Düşman başına!

9. Cımbız

Asla ama asla nereye konulduğu hatırlanamaz, saçma sapan bir yerlerden çıkar.

10. Pena

Boyutundan olsa gerek kaybolma konusunda diğer eşyaların asla gerisinde kalmayan bir eşyadır pena. Gitar çalanların fazla sayıda sahip olduğu, ama bir tanesinde dikiş tutturamadığı bir eşyadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yakın gözlüğü

Kullanım seyrekliğinden dolayı boynunuza asmadığınız sürece kolaylıkla kaybolabilen bir eşya.

12. Silgi

Silgi de çakmak gibi sonunun görülmesi çok zor eşyalardan biridir. Bence özene özene aldığım tüm silgilerim şu an bir yerlerden beni izliyor.

13. Para

Hmm... Bu konuda söylenecek pek bir şey yok diye düşünüyorum. ☹️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
13
8
7
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın