Görüş Bildir
Haberler
Nasıl Bir Sevgilisin?

etiket Nasıl Bir Sevgilisin?

Sorulara verdiğin cevaplara göre nasıl bir sevgili olduğunu ya da olacağını söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim…

2. Bir de yaşını söyle bakalım…

3. İlişkilerinde fedakar taraf mısın yoksa senin için fedakarlık yapılan taraf mı?

4. Peki bunlardan hangisi senin için daha önce gelir?

5. Bir önceki ilişkinin bitme nedenini öğrenebilir miyiz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Cumartesi akşamı için harika bir plan yaptınız ama sevgilin son anda arkadaşlarıyla olmak için bu planı iptal etti. Ne yapardın?

7. Peki sevgilin arkadaşlarından hiç hoşlanmıyor, bu durumda ne yapardın?

8. Son olarak, bize ne kadardır birlikte olduğunuzu söyler misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen gözü sevgilisinden başka kimseyi görmeyen birisin!

Valla bu iyi bir şey mi diye sorduğunu duyar gibiyiz. Yerine göre değişir aslında ama dünya sadece onun etrafında dönmüyor bunu unutmaman gerekiyor. Arkadaşlarına ve ailene de zaman ayırmalısın çünkü onlar hep yanındaydı, hep yanında olacaklar. Ama sevgilin açısından baktığımız zaman bu iyi bir şey aslında, senin gibi bir dediğini iki etmeyen bir sevgiliyi başka nerede bulacak?

Sen pek de iyi bir sevgili sayılmazsın!

Sevgilin hala nasıl yanında duruyor anlayamadık. Pek ilişki insanı gibi durmuyorsun, senin için bir ilişki olsa da olur olmasa da. Dünyanın merkezine kendini koymuşsun, etrafındaki insanların ne yaptığı ile asla ilgilenmiyorsun. Haklısın da aslında, biraz da kendini düşünmek gerekiyor. Ama sen yine de biraz daha ilişkine özen göstermeye bak, çünkü karşındakinin sıkılması an meselesi…

Ah canım, birini bulsan harika bir sevgili olacaksın!

Sevgilin olmadığı için üzülme çünkü henüz seni hak edecek birini bulamamışsın. Önceki ilişkilerinde de hep fedakarlık yapan taraf olmuşsun, bu yüzden de seni üzmüşler. Emin ol bir gün karşına sana değer verecek biri çıkacak. Yani sonuç olarak sevgilin yok diye üzülme, olsa harika bir sevgili olurdun eminiz…

Sen ortalama bir sevgilisin!

Hem kalbini hem de mantığını dinlediğin için ne çok fazla fedakarlık yapıyorsun, ne de umursamaz bir insansın. Aslında böylesi en güzeli… Tek problemin karşındakine biraz güvenmemen. Biz de sana kendini tamamen bırak demiyoruz ama herkes aynı olacak diye bir şey yok unutma, sadece izin ver emin ol daha mutlu olacaksın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
382
180
117
82
44
41
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın