Görüş Bildir
Haberler
Nargile Cafe mi? Beach Club mı? Gelecekteki Sevgilinin Şu An Nerede Takıldığını Söylüyoruz!

etiket Nargile Cafe mi? Beach Club mı? Gelecekteki Sevgilinin Şu An Nerede Takıldığını Söylüyoruz!

Gözlerini şöyle bir kapatıp hiç düşünüyor musun, acaba gelecekteki sevgilim şu an nerede, ne yapıyor, diye?

Düşünmüyorsan bile, biz senin için düşündük ve gelecekteki sevgilinin yerini saptayacak bu testi geliştirdik. Her şey aşk için! Çöz bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hoşgelmişsiiiin... Nasılsın bakalım? Günün nasıl geçiyor?

2. Peki şu an üstünde ne var? ;))) Şaka şaka! Sadece bugün üstüne giydiklerine en çok benzeyeni seç yeter!

3. Bugünü hangisiyle bitirmek istersin peki?

4. Şimdi biraz canını sıkacağız. Söyle bakalım; derdin ne senin?!

5. Bu soruyu sormayı çok seviyoruz çünkü düşünmesi bile güzel! Piyango sana vurdu! Ne yapacaksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biraz da seni flörtöz görmek isteriz doğrusu... Sabah otobüs durağına doğru gidiyorsun, son derece hoş biri de orada duruyor. Hangi hareketi bu insandan hoşlanmana engel olur?

7. Bir soru daha... Ama bu defa dürüst ol! Yaz dizisi tadında zengin-fakir tarzı ekonomik sınıfların farklı olduğu ilişkilere nasıl bakıyorsun?

8. Seni ikramsız göndermeyelim... Ne alırsın şöyle ağzını tatlandırmalık?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gelecekteki sevgilin şu an bir nargile cafe'de takılıyor!

Gelecekteki sevgilin şu an bir nargile cafe'de takılıyor!

Dost acı söyler demişler... Senin gelecekteki sevgilin maalesef ki şu an bir nargile kafede oturmakta ve 'seri köz' diye garsona seslenmekte. İnsanları olduğu gibi kabullenmeyi sana öğretecek ve aşkın gözünün kör olduğunu kanıtlayacak! Üstü başı biraz elmalı nargile gibi koksa da, aslında çok tatlı biri ve sen onu çok seveceksin. Umuyoruz ki düğünde nargile içmemeye ikna edebilirsin! 😂

Gelecekteki sevgilin şu an bir Beach Club'da takılıyor!

Gelecekteki sevgilin şu an bir Beach Club'da takılıyor!

Offf off! Eller havaya modunda takılıyor ve kesinlikle çok eğleniyor. Dünya umurunda değil! Eğlenceli, hayat dolu biri o. Seni de çok eğlendirecek. Ama sıkıntılı bir tarafı da var tabii; çok sosyal biri olacak ve sen bu durumdan biraz darlanacaksın. Enerjisine ayak uydurmakta zorlanacaksın. Ama onun da seninle dinlenmeye ihtiyaç duyacağı dönemler olacak zaten... Hadi bakalım, yaparsınız bence!

Gelecekteki sevgilin şu an bir balıkçı meyhanesinde takılıyor!

Gelecekteki sevgilin şu an bir balıkçı meyhanesinde takılıyor!

Bu sevgili seni resmen beylik sözlerle darlamaya geliyor. Seveceksin ve sevileceksin ama sık sık Facebook durum güncellemesi tadında aforizmalar duymaktan da artık illallah edeceksin. Biraz sıkıcı biri gibi olsa da, en azından ağzının tadını biliyor. Öyle düşün. Bol bol meze falan yapar. Sürekli 'giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir...' tadında atar gider yapsa da aslında hiçbir yere gitmeyecek. Yuvarlanıp gideceksiniz işte. 😂

Gelecekteki sevgilin şu an bir tavuk dönercide takılıyor!

Gelecekteki sevgilin şu an bir tavuk dönercide takılıyor!

Evet, şu an yaşıtları gibi diskolarda barlarda eğlenmiyor, belki bir büfede tavuk döner kemirip duruyor ama olsun! Bu daima böyle devam edeceği anlamına gelmiyor! Bu sevgili, çok karakterli bir sevgili. Gelecek planlarını yapmış, yolunu çizmiş, başarıya ulaşana kadar da her türlü fedakarlığı göze almış biri! Çok başarılı olacak çok! Sevgisini de emeğiyle gösterecek. Yine de ilişkinin ilk dönemlerinde biraz cimrilik yapabilir tabi. Yapacak bir şey yok!

Gelecekteki sevgilin şu an evde takılıyor!

Gelecekteki sevgilin şu an evde takılıyor!

Yani şimdi evde olmasına sevinip 'ah canım yaa, beni bekliyor resmen uslu uslu <3' diyeceksin ama yanlışsın... Depresyonda bu! Tüm gün bir o koltukta, bir bu kanepede yatıp duruyor. Evlendirme programları izliyor. Çok sıkılıyor ama bu döngüyü kırabilecek enerjiyi bulamıyor. Mecbur buna sen şifa olacaksın. Bakma, bu halleri tembellikten falan değil! Hassas kalplilikten. Pek mesut olacaksınız!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
369
206
92
67
65
39
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
shadowless

Cidden merak ettim nedrn kıyafet kombinasyonları olan şıklarda hiç başörtülü seçeneği yok ayrımcılık mı yapılıyor 😕😑

cumhur esen

testi oluşturan kişinin çevresinde başörtülü olmadığı için aklına gelmemiş olabilir. sen de buna benzer bi test oluşturup siteye yükleyebilirsin (swh)

Deborah Crimson

Gelecekteki sevgilim tavuk dönercide mi takılıyor? Hiç zahmet etmesin sonsuz bir döngüde tavuk döner kemirmeye devam etsin. Bu ne be! Bıktım şu fakirlerden!... Devamını Gör

şeyma avşar

balıkçı meyhanesinde takılıyormuş boyu devrilesice gel bul beni