Görüş Bildir
Haberler
Nail Art Seçimlerine Göre Sana Sevgili Öneriyoruz!

Nail Art Seçimlerine Göre Sana Sevgili Öneriyoruz!

Nil Dila Şenol
24.07.2023 - 13:08 Son Güncelleme: 24.07.2023 - 16:17

Tarzımız ve seçimlerimiz aslında nasıl bir karaktere sahip olduğumuzun anahtarıdır. Biz de seçtiğin tırnaklara göre nasıl bir yapıya sahip olduğunu analiz edip sana hayatına alacağın erkekler için küçük tavsiyelerde bulunduk. Bakalım sen seçtiğin tırnaklara göre hayatına nasıl birini almalısın?

Hazırsan Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Seç bakalım, 1 mi 2 mi?

1. Seç bakalım, 1 mi 2 mi?

2. 1 mi 2 mi?

2. 1 mi 2 mi?

3. 1 mi 2 mi?

3. 1 mi 2 mi?

4. 1 mi 2 mi?

4. 1 mi 2 mi?

5. 1 mi 2 mi?

5. 1 mi 2 mi?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 1 mi 2 mi?

6. 1 mi 2 mi?

7. 1 mi 2 mi?

7. 1 mi 2 mi?

8. 1 mi 2 mi?

8. 1 mi 2 mi?

9. 1 mi 2 mi?

9. 1 mi 2 mi?

10. 1 mi 2 mi?

10. 1 mi 2 mi?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sana böyle biri lazım!

Sen güçlü ve ne istediğini bilen bir kadınsın. Dişil enerjin çok yüksek. Bir ortama girdiğin zaman herkesin gözlerinin üstünde olmasını seviyorsun. Ama bunu isteyerek yapıyorsun doğanda var hayatım. Duruşun, bakışın tarzın yetiyor. Özgüvenli bir kadın olduğun için senin yanına da öyle biri lazım. Seni kısıtlayacak değil değerini bilip yanında senin gibi bir kadını taşıdığı için gurur duyacak bir erkek. Giyimine bakımına oldukça dikkat ediyorsun. Bu sebeple senin yanındaki erkeğin de öyle olması gerek. Baskın bir yapın var ama arada kedicik gibi olmak da hoşuna gidiyor. Sana sahip çıkılması, merak edilmek, özel hissettirilmek; bunlar tam da senin bir erkekten beklentilerin. Her konuda bilgisi olan kültürlü ve yakışıklı bir adam seni girdiğin ortam da vezir eder. Tabi günümüze bakılırsa biraz zor gibi gözükebilir ama ümidi kesme. Kiminle nerede tanışacağını bilemezsin. Tek bilmen gereken şey kendi değerin, sonrası hallolur.

Sana böyle biri lazım!

Senin eğlenceli bir yapın var. Girdiğin her ortama rahatça uyum sağlayabiliyorsun. Hayatın tadını çıkarmayı seviyorsun. Sen aslında partnerden ziyade suç ortağı arıyorsun.Ki sana da böyle biri lazım yoksa ömür geçmez. Biraz serseri ama yerine göre de haza beyefendi... Seni el üstünde tutup, prenses gibi hissettirecek. Genelde böyle erkeklerin kemik bir aga tayfası vardır. Önemli olan onlarla senin arandaki dengeyi nasıl kurduğu. Her zaman seni onlardan bir adım ön planda tutmalı. Yoksa bu iş yürümez. Erkek arkadaşlarının aklıyla hareket eden erkekten de olmaz zaten.

Sana böyle biri lazım!

Sen çok sevgi dolu bir kadınsın. Kibar, düşünceli ve naif bir yapın var. Bir şey söylerken bile insanları kırmamak için iki kere düşünüp konuşuyorsun. Yanındaki insanın da seninle aynı kafa yapısında olması gerekiyor. Yoksa o cam gibi kalbin paramparça olur. Partnerinin her ne kadar naif bir yapısı olması gerekse de dışarı karşı seni koruyucu olması gerekir. Ama bunu sana çok da belli etmeden yapması lazım. Çünkü senin bu tarz durumlardan bunalan bir yapın var. Yani giydiğine, arkadaşlarına karışmayacak ''Hayatım ben sana güveniyorum.'' diyen bir insan olacak. Özel günlere önem verip, seni bu günlerde bulutların üstüne çıkaracak. Sen maddiyata önem veren bir kadın değilsin. O yüzden böyle günler de senin için tek önemli kriter özel ve değerli hissetmek. Tabi böyle hissetmek istemen sadece özel günlere mahsus değil. Neyse uzun lafın kısası sana tam da böyle biri lazım!

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
93
49
32
12
6
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mamamia

bana buldukları sevgili David Beckham, bul beni yiğidim

Aylin Kayhan

Bana suç ortağı lazım

Gizem

Sana sahip çıkılması, merak edilmek, özel hissettirilmek; bunlar tam da senin bir erkekten beklentilerin. Her konuda bilgisi olan kültürlü ve yakışıklı bir a... Devamını Gör