Görüş Bildir
Haberler
Nadal Bir Toprak Zeminde Daha Final Göremedi

Nadal Bir Toprak Zeminde Daha Final Göremedi

Enver K.
21.02.2016 - 14:01

Rio Açık Tenis Turnuvası'nda tek erkeklerin 1 numaralı seribaşı Rafael Nadal, Pablo Cuevas'a 2-1 yenilerek, uzmanı olduğu toprak kortta yapılan turnuvaya yarı finalde veda etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde düzenlenen toprak kort turnuvasındaki tek erkekler yarı final maçında, dünya sıralamasının 5. basamağındaki 2014 şampiyonu İspanyol Rafael Nadal ile dünya 45 numarası Uruguaylı Pablo Cuevas karşılaştı.

Nadal, ilk seti 7-6 kazandı ancak Cuevas, yine 'tie break'e giden 2. seti alarak durumu 1-1'e getirdi. Cuevas, toprak kortta oynanan grand slam turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) 9 kez şampiyon olan Nadal karşısında final setini de 6-4 üstün bitirdi ve sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Nadal'a karşı oynadığı 3. maçta ilk galibiyetini alan Uruguaylı tenisçi, kariyerinin 5. tekler finaline yükseldi.

Sağ el bileğindeki sakatlık sonrası kortlara döndüğü 2015'te alışıldık performansından uzak görünen Nadal böylece 2016'nın ilk grand slam turnuvası Avustralya Açık'a ilk tur, Arjantin Açık'a ise yarı finalde veda etmesinin ardından bir turnuvada daha final göremedi.

Toprak korttaki başarısı ile bilinen Nadal, 14 Şubat'ta Buenos Aires'te topral zeminde yarı finalde elenen Nadal, Rio'da da finali göremedi.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
8
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın