Görüş Bildir
Haberler
Müzik Zevkin Senin Hakkında Neler Söylüyor?

etiket Müzik Zevkin Senin Hakkında Neler Söylüyor?

Mert Arslan
14.09.2020 - 21:30

Dinlediğimiz müzikler dönemsel olarak değişebilir ama sevdiklerimiz asla değişmez. Bu testimizde farklı türlerden ve farklı zamanlardan favori şarkılarını isteyeceğiz ve sonucunda senin hakkında yorumlarda bulunacağız. Haydi hemen teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Evet ilk sorumuz;

1. Evet ilk sorumuz;

2. Şimdi de hip hop!

2. Şimdi de hip hop!

3. Hangisi?

3. Hangisi?

4. Klasiklerden desek?

4. Klasiklerden desek?

5. Peki buradan?

5. Peki buradan?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son sorumuz!

6. Son sorumuz!

"Gerçek Partici Tip" çıktın!

Sen her an, her yerde, her durumda eğlenmesini bilen tipsin! Partilemek senin için hayat amacı! Yaşam enerjin seni ve çevrendekileri her zaman hareketli kılıyor. Eğlenmeyi bilen insan çekiciliği de senin üstüne yapışmış durumda!

"Kafa Rahat Tip" çıktın!

Dışarı çıkalım, şöyle çıldıralım diyen tip değilsin asla. Ama bu demek değil ki hayattan zevk almayan birisin. Sen daha çok rahatına düşkün, huzurlu ve sakin tipsin ve buna göre yaşamaktan keyif alıyorsun. Arkadaşların keyifli ve sakin vakit geçirmek istediklerinde planlarına dahil olmaktan kendilerini alamıyorlar.

"Grubun Jokeri" çıktın!

Grubun eğlenceli, enerjik tipisin! İnsanların motivasyonunu yüksek tutan, eğlendiren, güldüren kişi olmak seni diğerlerinden çok daha vazgeçilmez kılıyor. Bu demek değil ki grubun ciddiye alınmayan insanısın. Sadece insanlar pozitifliğine bayıldığı için hep öyle kalmanı istiyorlar.

"Düşünceli tip" çıktın!

Sanılanın aksine karamsar değil şüpheci olan tipsin. Her grupta düşüncesiz, balıklama atlayan bir tip bulunur ve bazen bu tip başa bela açar. İşte sen bu durumlarda mantığını ortaya koyan ve grubu beladan uzak tutan tipsin. Bu demek değil ki sıkıcı ve aksisin. Sadece biraz daha sakin ve düşüncelisin, hepsi bu!

"Diva" çıktın!

Duygularını uçta yaşayan, sevincini de üzüntüsü de üst notalarda gezdiren bir tipsin. Yaşadıklarını biraz abartmayı seviyor gibi görünüyorsun ama içinde hissettiklerin bunlarsa kime ne? İnsanların her zaman çekici bulduğu tipsin ve bununda farkındasın. Bir de bunların üstüne ilişki danışmanlığı görevini de gözden kaçırmak olmaz!

"Romantik Tip" çıktın!

Sen biraz daha romantik ve genelde ilişkisi olan tipsin. Olayları biraz geriden takip ediyorsun çünkü sevgilinle geçirdiğin zaman daha değerli. Bu demek değil ki sevgilin her şeyin. Sadece önceliklerinin yarattığı farklılıklar bunlar. Senden kimseye zarar gelmeyeceğini herkes bilir. :)

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
162
45
35
22
13
9
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
CONALL

Bu kadar şarkıdan sadece bir tanesini dinlemiş olmam ve tanıdık ünlüleri seçerek Romantik Tip çıkmam.

Çiğdem Pala

Keşke Türkçe şarkılar da olsaydı.

Okyanus Keki

düşünceli tip! tam üstüne bastın onedio nasıl oluyor bilmiyorum ama test sonuçlarının çoğu nokta atışı olmasada karakterime yakın çıkıyor