Görüş Bildir
Haberler
Mutluluğu Yakalayacağın Mesleği Söylüyoruz!

Mutluluğu Yakalayacağın Mesleği Söylüyoruz!

Meslek seçimi günümüzde oldukça önemli. İnsanın mutlu olduğu ve peşinden tutkuyla gidebileceği bir mesleği olması gerekiyor. Bakalım senin mutlulukla yapacağın meslek hangisi?

Öncelikle yaşını öğrenelim!

Hangi alan sana daha yakın?

Küçükken ne olmak isterdin?

Akademik olarak ne durumdasın?

Hangi dizi karakterinin yerinde olmayı çok isterdin?

Hangi hayal sana daha yakın?

Kendine bir idol seçer misin?

Kariyerinde hayal ettiğin noktada mısın?

Son olarak bize hayalindeki o mükemmel bir pazar gününü özetler misin?

Yönetici!

Duruşun ve kararlılığınla sen tam bir lidersin. Bu yüzden de kariyerinde yükselmeye ve başarıyı yakalamaya oldukça yakınsın. İş dünyasına öncülük edecek güçlü ve hırslı karakterinle geleceğe yön veren bir yönetici olmak için yaratılmışsın. 

Bu yaratılışa uygun davranmak ve yeteneklerini güçlendirmek elinde.  İşletme bölümüne girsen, diplomanı birincilikle alacağına eminiz! İtalya'nın en büyük online üniversitesi Pegaso'nun yenilikçi eğitim sistemiyle, derslerine ne zaman istersen ulaşabilirsin. Evinin konforundan ayrılmadan üniversite mezunu olma fırsatına sahip olabilirsin. Üstelik hiçbir sınava girmene gerek kalmadan kolayca başvuru yapabilirsin! İtalya ve Malta'da staj yapma imkanları ise cabası. Hayallerine Giden Yolu, Pegaso Online University ile Planla!

Tasarımcı!

Uçsuz bucaksız hayallerin, özgür ve renkli ruhun senin ışıltılı bir geleceğe doğru kanatlanmanı sağlayacak ilham kaynağın. Dışa dönük, cesur karakterinle yeteneklerini ortaya çıkarmaya her zaman hazırsın. Sanatı hayatının bir parçası haline getirip, kariyerini farklı kulvarlara taşıyacak sıra dışı ruhunu fark etmemek imkansız.

Sana bahşedilen bu yeteneği boşa harcarsan çok yazık olur. Sanat, Tasarım ve Eğlence tezsiz yüksek lisans programı yapbozun seni tamamlayacak olan parçası! Tutkulu olduğun alanda profesyonelleşmekten emin ol sen de çok keyif alacaksın. İtalya'nın en büyük online üniversitesi Pegaso'nun yenilikçi eğitim sistemiyle, derslerine ne zaman istersen ulaşabilirsin. Üstelik hiçbir sınava girmene gerek kalmadan kolayca başvuru yapabilirsin! İtalya ve Malta'da staj yapma imkanları ise cabası. Hayallerine Giden Yolu, Pegaso Online University ile Planla!

Bilişim Uzmanı!

Senin teknolojiye olan tutkun bir başka seviyede. Yıllar boyu bir dizi projeyi başarıyla atlatabilecek bir ışık var sende. Kendinle baş başa kalıp yapabileceklerini görmek için can atıyorsun. Sen çalışkanlığınla ve teknolojiye olan yatkınlığınla her işin üstesinden gelebilirsin!

Bu yatkınlığı heba etmek olmaz! Enformatik yüksek lisansıyla bilişim alanındaki yeteneklerini keşfedebilirsin.  İtalya'nın en büyük online üniversitesi Pegaso'nun yenilikçi eğitim sistemiyle, derslerine ne zaman istersen ulaşabilirsin. Üstelik hiçbir sınava girmene gerek kalmadan kolayca başvuru yapabilirsin! İtalya ve Malta'da staj yapma imkanları ise cabası. Hayallerine Giden Yolu, Pegaso Online University ile Planla!

İletişim Uzmanı!

Senin insanlarla ve toplumla olan ilişkilerin oldukça gelişkin. Bu iletişim senin için her yolu açıyor. Sıcakkanlı yapın seni kitleler için oldukça dinlenilebilir kılıyor. İletişimi bireysel hayatının ötesine taşıyıp binlerce insana ulaşabilirsin. Sen tam bir ikna edicisin!

İnsanları bu kadar iyi anlayıp, doğru iletişim yollarını kurabilmek çok nadir bulunan bir beceridir. Bu yeteneğinle öne çıkıp, insanların bakış açılarında bir etki yaratmayı planlıyorsan iletişim ve medya tam senlik bir yüksek lisans programı. İtalya'nın en büyük online üniversitesi Pegaso'nun yenilikçi eğitim sistemiyle, derslerine ne zaman istersen ulaşabilirsin. Üstelik hiçbir sınava girmene gerek kalmadan kolayca başvuru yapabilirsin! İtalya ve Malta'da staj yapma imkanları ise cabası. Hayallerine Giden Yolu, Pegaso Online University ile Planla!

Modacı!

Hayatta gizli olan güzellikleri görmekte üstüne yok! Sen bu güzellikleri görüp yepyeni bir şey ortaya çıkarabiliyorsun. Sen hayatta aldığın her kararda yaratıcılığını göz önünde bulunduruyor ve çizgilerin dışına çıkmaktan korkmuyorsun. Rahatça söyleyebiliriz ki, senin bu yaratıcılığın gerçekten umut verici!

Senin moda konusundaki becerilerinden yalnızca etrafındakilerin faydalanması çok büyük bir haksızlık. Moda ve lüks giyim tezsiz yüksek lisans programı ile uzmanlaşarak hem kendini hem de tarzınla başını döndüreceğin moda severleri çok mutlu edeceğine eminiz. İtalya'nın en büyük online üniversitesi Pegaso'nun yenilikçi eğitim sistemiyle, derslerine ne zaman istersen ulaşabilirsin. Üstelik hiçbir sınava girmene gerek kalmadan kolayca başvuru yapabilirsin! İtalya ve Malta'da staj yapma imkanları ise cabası. Hayallerine Giden Yolu, Pegaso Online University ile Planla!

İktisatçı!

Senin gözün daima en yükseklerde! Çalışmak, analitik düşünmek ve kendini durmadan geliştirmek seni tanımlayan en belirgin özellikler. İş dünyasında adından söz ettiren, kitleleri etkileyen, ilham veren bir uzman olmak için biçilmiş kaftansın.

Bu mükemmel özellikleri bir kenara itmek yazık olur. İktisat yüksek lisansıyla yeteneklerini geliştirebilir, zaten sahip olduğun becerilerinden iş dünyasında da yararlanabilirsin. Harika bir yönetici, uzman, analist olabileceğin çok açık! İtalya'nın en büyük online üniversitesi Pegaso'nun yenilikçi eğitim sistemiyle, derslerine ne zaman istersen ulaşabilirsin. Üstelik hiçbir sınava girmene gerek kalmadan kolayca başvuru yapabilirsin! İtalya ve Malta'da staj yapma imkanları ise cabası. Hayallerine Giden Yolu, Pegaso Online University ile Planla!