Görüş Bildir
Haberler
Mutfak Tezgahı İçin Şıklık ve Özgürlüğü Bir Araya Getiren Yeni Nesil Lamar Porselen Mutfak Tezgahları

Mutfak Tezgahı İçin Şıklık ve Özgürlüğü Bir Araya Getiren Yeni Nesil Lamar Porselen Mutfak Tezgahları

İlk ortaya çıkışı yemek yapılan yer olan ancak günümüzde yaşam alanlarımızın merkezini oluşturan mutfaklar, zamanımızın da büyük bir bölümünü geçirdiğimiz mekanlar olarak eskisinden çok daha fazla tasarım ve işlevsellik ihtiyacı taşıyor. Mutfak tasarımında sunulan alternatifler her geçen yıl değişse de özünde iki tema aynı kalıyor; “şıklık ve özgürlük”.

Bu yazımızda, 2022 yılı mutfak tezgahı trendlerini sizlerle paylaştık. Keyifli okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlıklı Mutfak: Porselen Mutfak Tezgahları

Sağlıklı Mutfak: Porselen Mutfak Tezgahları

Gün içerisinde sıkça kullanılan yerlerden birisi olan mutfaklarımızda, pişirilen yemekler ve kullanılan malzemeler nedeniyle mikrop, bakteri ya da mantarların ortaya çıkma riski hayli yüksektir.

Lamar Porselen Mutfak Tezgahları, neme karşı dirençli olması ve diğer tezgah malzemelerinin aksine su geçirmemesi sayesinde sizin ve mutfağınızın sağlığı için en doğru seçeneği sunar. Bakımı ve temizliğinin çok kolay olması porselen tezgahlarını mutfağınız için sağlıklı ve hijyenik bir ortam sağlar. Böylece mutfağınızın temizliğinden emin olursunuz.

Porselen mutfak tezgahları ile mutfağınızı mikroplardan nasıl koruyacağınızı ya da tezgah üzerindeki lekelerden nasıl kurtulacağınızı saatlerce araştırmanıza gerek kalmaz. Keyifle arkanıza yaslanıp insan sağlığına zarar vermeyen mutfağınızda vakit geçirmenin ve yemek pişirmenin tadını çıkarabilirsiniz.

Neden Porselen Mutfak Tezgahı Seçmeliyim?

Neden Porselen Mutfak Tezgahı Seçmeliyim?

Bir mutfağın kalbini oluşturan, onu canlı bir alan hâline getiren şey mutfak tezgahıdır. Mükemmel ve mutlu sofraların hazırlandığı mutfak tezgahları, mutfakta geçirdiğimiz vaktin merkezindedir. Bu nedenle de mutfak tezgahı önce mutfağın sonra da evlerimizdeki yaşam için büyük önem taşımaktadır.

Sra Stone Gallery’nin distribütörü olduğu Lamar Porselen mutfak tezgahlarının, kir ve leke tutmaması bunun beraberinde temizliğinin ve bakımının da kolay oluşu, mevcut mutfak tezgahı seçenekleri arasında porseleni öne çıkartmakta. Gerek iç gerekse de dış mekan tasarımlarında kullanabileceğiniz Lamar Porselen mutfak tezgahı sunduğu dayanıklılık ve görsel şölen ile, hayalinizdeki mutfağa kavuşmanızı ve uzun yıllar hiçbir eskime, aşınma olmadan kullanarak tadını çıkarmanızı sağlayacaktır...

Mutfaklardaki Özgürlük: Porselen Mutfak Tezgahı

Mutfaklardaki Özgürlük: Porselen Mutfak Tezgahı

İnsanoğlunun en keyifli ve neredeyse en çok zaman geçirdiği yerlerden biri olan mutfak, her gün yenilenen ve gelişen teknolojiyle birlikte özgürlüğün kapılarını da aralıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mutfak tezgahınızın lekelenmemesi, çizilmemesi ve yanmaması için sürekli diken üstünde çalıştığınız, yemekten sonra temizliğinde zorlandığınız ve hareketlerinizi kısıtladığınız günler artık sona eriyor.

Lamar Porselen mutfak tezgahı ve Porselen Yüzey kaplamaları ile mutfaklar artık özgürce hareket edebildiğiniz alanlara dönüşüyor.

Yeni Nesil Porselenin ısıya, kırılma ve çizilmelere ya da mikroplara karşı dirençli olması nedeniyle hem uzun süren dayanıklı kullanım sağlaması hem de estetik tasarımları ile insan ruhunu doyurması mutfakta yeni trendi porselen olarak belirliyor.

Eğer yukarıda tanıttığımız Lamar Porselen Mutfak tezgahları ilginizi çektiyse daha şık, kullanışlı ve keyifli bir mutfak için ihtiyacınız olan her şeyi buradan bulabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
no name

kenarligi olmayan tezgahı sevmiyorum bulaşık ya da tezgahı yıkarken hep aşağı su dökülüyor.

ayc cb

Genel olarak verilen bilgilendirmeler tamamen yanlış daha yeni mutfağını yenileyen biri olarak derim ki granitten şaşmayın kaç tane satıcıya gittiysem hepsi ... Devamını Gör

Buket atik

www.stonegallery.com.tr