Görüş Bildir
Haberler
Müslüme Ölü Bulunduğu Tepeye Nasıl Gitti? Babası 'Husumetlilerimiz Var' Demiş

Müslüme Ölü Bulunduğu Tepeye Nasıl Gitti? Babası 'Husumetlilerimiz Var' Demiş

3 yaşındaki yörük kızı Müslüme, kaybolduğu yerden 7 kilometre uzaklıkta ve 500 metre yüksekliğindeki dağın tepesinde çalılıklar arasında bulundu. Jandarma, baba Mehmet Yağal'ın, kızının kayıp olduğu dönemde 'Husumetlilerimiz var' açıklamasını da dikkate alarak geniş çaplı soruşturma başlattı.

Mersin Gülnar'da, 10 gün önce ailesinin çadır kurduğu sırada ormanlık alanda kaybolan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın cansız bedenine ulaşıldı. 

Karaman'da yaşayan Sarıkeçili Yörüklerinden Yağal ailesi, geçen 10 Kasım'da Mersin'in Gülnar ilçesine bağlı Yanışlı mahallesinde çadır kurdukları sırada, kızları Müslüme aniden ortadan kayboldu.

Cansız bedeni bulundu

Cansız bedeni bulundu

Tüm aramalara rağmen küçük kızı bulamayan aile, jandarmayı arayarak yardım istedi. 25 kilometrelik alanı karadan ve havadan tarayan ekipler, arama çalışmalarının 10'uncu gününde küçük kızın cesedine ulaştı. 

Müslüme'nin cesedi, kaybolduğu yerden 7 kilometre uzaklıkta ve 500 metre yüksekliğindeki dağın tepesinde çalılıklar arasında bulundu. Kızının acı haberini alan Selvi Yağal, 'Melek mi oldun kızım?' diyerek gözyaşı döktü. Torunuyla aynı adı taşıyan anneanne Müslüme Yağal, torununun o kadar uzağa gidebilmesine anlam veremediklerini söyledi.

"Husumetlilerimiz var"

"Husumetlilerimiz var"

Sabah'ta yer alan habere göre, talihsiz çocuğun cansız bedeni, savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, Müslüme'nin babası Mehmet Yağal, annesi Selvi Yağal, dedesi, kardeşleri ve akrabaları, ifadelerine başvurulmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. 

Müslüme'nin cesedinin bulunduğu bölgeye giden yollar ve patikalar, komandolar tarafından kapatılırken, jandarma, baba Mehmet Yağal'ın, kızının kayıp olduğu dönemde 'Husumetlilerimiz var' açıklamasını da dikkate alarak geniş çaplı soruşturma başlattı.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sorgulayan

3 yaşındaki bir çocuğun bu kadar yolu gitmesi nasıl inanılır bir şey değilse husumetten dolayı bir insanın bu minik yavruya bu pisliği yapabilmesi de inanılı... Devamını Gör

albusseverus

Küçücük çocuktan ne istediniz leş kargaları..İçim kaldırmıyor çocukların acı çektiği bu dünyayı artık..

tontikke

Husumetten böyle bir şey yapılmaz saçmalık başka bir şey var