Görüş Bildir
Haberler
Müneccim Ekibi İftiharla Sunar: Bu Test Senin İlişki Durumunu Tahmin Ediyor!

Müneccim Ekibi İftiharla Sunar: Bu Test Senin İlişki Durumunu Tahmin Ediyor!

Onedio Medya
08.02.2016 - 16:42

Yalnız mısın, yoksa bir yarin var mı? Hepsinin cevabı bu testte ve biliyor musun bu testin yanılma gibi bir durumu yok!

1. Öncelikle şu sorunun cevabını almayı bekliyoruz senden: Hafta sonları genelde dışarıda mı, yoksa evde mi buluruz seni?

2. Şunlardan hangisi sensin acaba?

3. En son ne zaman birine/birinden çiçek aldın?

4. Çok çok mühim bir soru: Mesajcı/Whatsappçı mısın yoksa, arayıp konuşanlardan mısın?

5. Peki ya, hiç sevgili selfie'si çekildin mi?

6. Ne sıklıkla Tinder kullanıyorsun?

6. Ne sıklıkla Tinder kullanıyorsun?

7. Biraz da bilinçaltını ortaya çıkaralım. Şimdi senden şu 4 meyveden birini seçmeni rica edeceğiz

8. Şu ellerden birini seç bir de!

9. Son olarak: Genelde günün hangi saatlerinde uyuduğunu merak ediyoruz!

İlişki Durumu: Karışık!

Müneccimlerimizin yoğun çalışması sonucu, senin ilşki durumunun bayağı bir karmaşık olduğunu tespit ettik. Yani öyle ki, Karadeniz'in suları gibi fırtınalı. Bir öyle, bir öyle. Ne gitmek geliyor içinden, ne de kalmak. Bazen dünyanın en güzel günü oluyor senin için, bazense rezalet. Bu yönüyle ilişkin tam bir mehter marşı: Bir ileri iki geri. Off ki ne off! 

Bizce bu sonucu paylaşmalısın... Paylaş paylaş ki o karışıklık biraz olsun giderilsin. Artık birini mention'layarak mı paylaşırsın, yoksa düz mü paylaşırsın bilemiyoruz. Bizim de kafamızı karıştırdın :)

Hayatında birisi var!

Müneccim ekibimizin titiz çalışmaları sonucu, senin hayatında birisi olduğunu belirledik. Bir insanoğlunun başına gelebilecek en güzel duyguyu yaşıyorsun halihazırda. Emin adımlarla da ilerliyorsunuz yolunuzda. Hafif romantik, hafif de komik bir ilişkiniz var. Hiç bozmayın, güzel kardeşlerimiz, aynen devam ;)

Bizce bu sonucu O'nunla paylaşmalısın. Paylaş ki onu ne kadar sevdiğini bir kez daha anlasın. Haydi pamuk eller mention'a :)

Yalnızsın!

Müneccim ekibimizin hummalı çalışmaları sonucu, senin yalnız olduğunu tespit ettik. Senin için asla umutsuz vaka diyemeyiz; çünkü bu yalnızlık aslında biraz senin istediğin bir şey. Bağımsızlık ve dahi özgürlüğüne öyle bağlısın ki, kimsenin kahrını çekecek halde değilsin. Kendini seviyor, omuz başlarından öpüyorsun, helal be yalnız kurt :)

Bizce bu sonucu paylaşmalısın, paylaşmalısın ki cümle alem nasıl bağımsız, nasıl özgür, nasıl kendin emin olunur görsün!..

Evlisin, mutlusun, belki de çocuklusun!

Müneccim ekibimizin ayrıntılı çalışmaları sonucu, senin 1. Evli, 2. Mutlu, 3. Çocuklu (Belki?) olduğunu belirledik ve mutluluğundan gözlerimiz yaşardı biliyor musun? Ruh eşini bulmak, bu dünyadaki en meşakatli iş ve sen bunu başarmışsın. İkiniz bir fidanın güller açan dalısınız bu halinizle, üçüncü bir fidan da yeşermiyor değil hani (acaba? bebek?). Hadi artık yapın da çocuk sevelim :) 

Bizce bu sonucu, senin mutluluk kaynağın olan kişiyle paylaşmalısın! Mutluluğun paylaştıkça güzelleştiğini senden daha iyi kimse bilemez çünkü; mutlu kardeş :)

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
_orca_

Bu testi niye çözdüm.

Nurcan Güneri

hayatımda biri var demek iyi de benim niye bundan haberim yok??

Arzu B-va

Hayatında birisi var! hani nerde neden ben göremiyorum? -,-