Görüş Bildir
Haberler
Muhabbet Kuşlarının En Kolay Söyleyebildiği 9 Kelime

Muhabbet Kuşlarının En Kolay Söyleyebildiği 9 Kelime

Muhabbet kuşlarını konuşturmak ilgi ve sabır ister. Her muhabbet kuşu farklı bir mizaca sahip olabilir. Bu sebeple muhabbet kuşlarına her kelimeyi söyletmek zor. Ancak bazı kelimeleri tüm muhabbet kuşları kolayca söyleyebiliyor. İşte o kelimeler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Baba

1. Baba

Belirli bir olgunluğa erişen çoğu muhabbet kuşunun 'Baba' dediğine şahit oluruz. Çünkü en çok öğretilen kelimeler arasındadır. Bir de bu kelimeyi çok kolay söyleyebiliyorlar.

2. Anneciğim

2. Anneciğim

Konuşkan muhabbet kuşları kolayca 'Anneciğim' diyebiliyor. Çünkü bu kelimedeki harfleri söylemekte zorlanmıyor.

3. Aşkım

3. Aşkım

Muhabbet kuşunuza sevgi sözcükleri söyletmek de oldukça zevkli. Düşünsenize evde 'Aşkım' diyen bir kuş var.

4. Fıstık

4. Fıstık

Muhabbet kuşunuzun iltifat etmesini istiyorsanız, en kolay söyleyebildikleri kelimelerden biri de 'Fıstık'. Ancak sabırlı olmanız gerekiyor. Öfkelenirseniz korkmasına neden olursunuz. Bir daha konuşmaya yeltenmeyebilir.

5. Cici

5. Cici

Ona sürekli 'Cici' derseniz, bunu kolayca söylemeye başlıyor. Bir de kuşunuzu yavruyken almışsanız, sık sık söylediğiniz kelimeleri daha çabuk öğreniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Öpücük

6. Öpücük

Öpücük de diyebiliyorlar. Muhabbet kuşunuz her 'Öpücük' dediğinde ona ilgi ve şefkat göstermeye çalışın. Böylece diğer kelimeleri de öğrenmeye istekli olur.

7. Canım

7. Canım

'Canım' kelimesi de oldukça sevimli değil mi? Ancak muhabbet kuşunuza öğrettiğiniz kelimeleri sık sık tekrar etmeye devam etmelisiniz. Aksi takdirde, öğrettikleriniz boşa gidebiliyor.

8. Fındık

8. Fındık

Fıstık kelimesini söyleyebildiği gibi 'Fındık' kelimesini de söylüyor. Doğru eğitilen çoğu muhabbet kuşunun söyleyebildiği bir kelime.

9. Kuş

9. Kuş

'Kuş' da diyebiliyorlar. Hatta bu kelimeyi genel olarak 'cici' kelimesi ile beraber kullanıyorlar. Yani size 'Cici kuş' diye seslenebilirler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
84
36
28
9
9
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın