Görüş Bildir
Haberler
Muğla Datça'da Korkutan Deprem! İşte Meydana Gelen Son Depremler...

Muğla Datça'da Korkutan Deprem! İşte Meydana Gelen Son Depremler...

Müge Kakşi
01.08.2021 - 00:41

Son günlerde Muğla'da çıkan yangınların ardından korkutan bir deprem haberi geldi. AFAD'ın verilerine göre Ege Denizi'nde Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında saat 22.57'de 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İşte detaylar ve Kandilli ve AFAD son depremler sayfaları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peş Peşe Depremler

Peş Peşe Depremler

Muğla’nın Datça ilçesinin açıklarında 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre, saat 22:57’de olan deprem, yerin 3.2 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Kandilli Rasathanesi ise depremin Akdeniz’de, yerin 9.2 kilometre derinliğinde ve 4.8 büyüklüğünde meydana geldiğini duyurdu.

Datça açıklarında saat 23:10’da yerin 7.05 kilometre derinliğinde 3.8 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Datça açıklarında saat 23:43’te yerin 7.42 kilometre derinliğinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem daha oldu.

Depremle ilgili AFAD’dan yapılan açıklamada “Ege Denizi’nde Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında saat 22.57’de 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

AFAD’ın yeni paylaşımında ise “Geçmiş olsun Muğla. Datça ilçesi açıklarında meydana gelen deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın