Görüş Bildir
Haberler
MSI 2021 Kapışma Aşaması 4. Gün Sonuçları: Yeni Lider DWG.KIA'ya Selam Durun!

MSI 2021 Kapışma Aşaması 4. Gün Sonuçları: Yeni Lider DWG.KIA'ya Selam Durun!

MSI 2021'de gruplarını ilk iki sırada bitirmeyi başaran takımların mücadele ettiği MSI 2021 Kapışma Aşaması'nın dördüncü gün sonuçları sizlerle.

İçeriğin Devamı Aşağıda

RNG ve DWG.KIA Yarışı Son Hız Devam Ediyor

RNG'ye Büyük Darbe

Buraya Eğlenmeye Geldik, Değil Mi?

Buraya Eğlenmeye Geldik, Değil Mi?

Beşinci maçta DWG.KIA, PSG Talon'u yenmeyi başararak dördüncü gün sonunda yalnız başına liderlik koltuğuna oturmayı başardı. DWG.KIA ilk iki sırada olmayı garantileyerek yarı finallere yükselmeyi başaran ilk takım oldu.

Bugün fazlasıyla mucizelerden bahsetmiştik değil mi? Altıncı maçta PGG, RNG'yi yenmeyi başaran Cloud 9 ile mücadele etti. PGG dördüncü gün sonunda ilk galibiyetini Cloud 9 takımından aldı.

Dördüncü Gün Sonunda Oluşan Puan Durumu

Dördüncü Gün Sonunda Oluşan Puan Durumu

Dördüncü gün sonunda DWG.KIA 7-1 skor ile ilk iki sırada olmayı başararak adını yarı finallere çıkmaya başaran ilk takım oldu. İkinci sırada RNG 6-2 ile yer alıyor. Üçüncü ve dördüncü sırada 4-4'lük skorları ile MAD Lions ve PSG Talon yer aldı. Beşinci sırada 2-6'lık skor ile Cloud 9 yer alıyor, Cloud 9 yarı final hayallerini tamamen mucizelere bırakmış durumda. Son sırada ise sadece Cloud 9 takımını yenmeyi başaran Pentanet. GG yer alıyor ve yarı final hayallerine veda ettiler.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın