Görüş Bildir
Haberler
Motorola'da Güncelliyor

Motorola'da Güncelliyor

SosyaWorld
08.07.2014 - 14:21 Son Güncelleme: 08.07.2014 - 15:43

Motorola'da Güncelliyor

Google’ın I/O 2014 etkinliğinde duyurduğu ve geliştiriciler için indirilebilir olan yeni Android sürümü Android L’nin hangi telefonlara geleceği merak konusu. HTC ve OnePlus 90 içinde üst seviye modellerine Android L sürümü hazır şekilde kullanıcılara sunacaklarını açıklamıştı.

Yeni gelen bilgilere göre HTC ve OnePlus’dan sonra Motorola’da Moto G ve Moto X modellerine Android L güncellemesini sunacak. Şirketin müşteri hizmetleri çalışanları tarafından doğrulandığı iddia edilen bu söylenti ne kadar doğrudur bilinmez ancak bilinen şu ki Motorola, Google bünyesinde iken güncellemeleri kullanıcılarına zamanında sunarak diğer markalara oranla bu anlamda daha iyi hizmet vermişti. Şirketin Lenovo’ya satılması da bu durumu değiştirmeyeceğe benziyor.

Bu arada Moto E kullanıcıları biraz üzülecek gibi. Çünkü iddialar doğrultusunda Android L sürümünün sadece Moto X ve Moto G’ye geleceği yönünde ancak şirketten henüz bir açıklama yapılmış değil.

Etiketler:Android L, HTC, Moto E, Moto E Android L, Moto G, Moto G Android L, moto X, Moto X Android L, Motorola Android L Güncellemesi, OnePlus

Kaynak: http://sosyaworld.com/motorolada-gunc...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın