Görüş Bildir
Haberler
Minecraft'da Bitmek Bilmeyen Far Lands Yolculuğu

Minecraft'da Bitmek Bilmeyen Far Lands Yolculuğu

Onedio Medya
27.01.2014 - 17:49

Minecraft'da Bitmek Bilmeyen Far Lands Yolculuğu

Oyunda yapabileceklerinizin çeşitliliği ve büyüklüğü bir yana, Minecraft evreninin kendisi de inanılmaz büyük.

Oyunda Far Lands diye bir diyar var ki bu noktada oyunun kodları çökmeye başlıyor. Bir nevi dünyanın düz olduğuna inanıldığı sıralarda, bu inanca göre uca ulaşınca aşağı düşülecek olması gibi bir durum. Yapımcıların açıklamalarına göre kimse Far Lands'e gitmedi ve gidemeyecek. Fakat her zaman ' challenge accepted ' diyen birileri çıkıyor.

Kurt J. Mac isimli bir oyuncu oyunu ilk oynamaya başladığından beri Far Lands'e gitmeyi kendine misyon edinmiş durumda. Kendisi oyuna başladığı 'den beri yürüyor. Ve bugüne kadar 700 km yol katetmiş durumda. Bu süre boyunca işin Far Lands'e ulaşmak dışında diyar diyar gezdiği, hikayeler biriktirdiği çok daha büyük bir maceraya dönüştüğünü dile getiren Mac, bu yolculuğunu ise kendi youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlıyor.

Oyunun yeni versiyonunda Far Lands düzeltilmiş durumda ama eski versiyonlardan birini oynuyorsanız ve hiç update yapmadıysanız siz de oraya ulaşabilirsiniz. Fakat Far Lands'in oyunun başlangıç noktasından 12.000 km uzakta olduğunu ve Mac'in 3 yılda 700 km yol katettiğini söylemek istiyoruz. Ne diyelim, yolu açık olsun. Umarım istediği amaca ulaşır ve Minecraft evrenin belki de nesilden nesile anlatılacak en büyük serüvenini gerçekleştirmiş olur.

Kaynak: http://oyungezer.com.tr/haber/36362-m...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
5
4
3
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mücahit Esen

Ben gittim hatta geçtim modlar veya kodlardan anlayanlar yapar. /tp komutu ile gidebilirsiniz. Galiba 30.000 blok ileride idi yani /tp x y z /tp 30000 64(yük... Devamını Gör