Görüş Bildir
Haberler
Milliler Maça Hazır

Milliler Maça Hazır

Enver K.
12.10.2015 - 20:21

Milli takım, İzlanda maçı öncesinde son çalışmasını taktik antrenmanı yaparak geçirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu son maçında İzlanda ile karşılaşacak Türkiye, son çalışmalarını maçın oynanacağı Konya Torku Arena’da gerçekleştirdi.

Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilirken, ay yıldızlılar idman öncesi toplu poz verdi. Daha sonra ısınma hareketleri ile başlayan antrenman top çalışmalarıyla devam etti. Milliler, taktik çalışmalarla idmanı tamamladı.

Bilindiği gibi EURO2016 Fransa’ya katılmayı daha önce garantileyen İzlanda, A Grubu’nda oynadığı 9 maçta topladığı 20 puanla lider durumda bulunuyor. Konuk ekibin grubun ilk maçında kendi sahasında konuk ettiği Türkiye’yi 3-0 mağlup etmişti. Türkiye ile İzlanda arasındaki müsabaka yarın saat 21.45’te Konya Torku Arena Stadı’nda oynanacak.

Maç öncesi Ay-Yıldızlılar'a sürpriz

Maç öncesi Ay-Yıldızlılar'a sürpriz
İçeriğin Devamı Aşağıda

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeri'nde A Milli Takımımız'ın grupta İzlanda ile oynayacağı son maç öncesi federasyondan bir sürpriz geldi.

Yarın akşam oynanacak ve Euro 2016'ya gidip gidemeyeceğimizi belirleyecek İzlanda maçı öncesi karşılaşmanın oynanacağı Konya Büyükşehir Stadı'nın sahaya çıkış tüneline taraftarların Twitter'den gelen destek mesajları asıldı. Ülkemizin zor günlerden geçtiği bir dönemde federasyonun Ay-Yıldızlı futbolcularımızı motive etmek için gerçekleştirdiği bu sürpriz hamle taraftarlarca beğenildi.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0