Görüş Bildir
Haberler
Milli Piyango 2022 Yılbaşı Bilet Fiyatları: Milli Piyango Yılbaşı Tam, Yarım, Çeyrek Bilet Fiyatları Ne Kadar?

Milli Piyango 2022 Yılbaşı Bilet Fiyatları: Milli Piyango Yılbaşı Tam, Yarım, Çeyrek Bilet Fiyatları Ne Kadar?

31 Aralık akşamı yapılacak olan Milli Piyango 2022 yılbaşı çekilişi için geri sayım başladı. Yılbaşı klasiği olan Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi, zengin olmak isteyenlerin hayalini süslüyor. Büyük ikramiyesi ile dikkatleri çeken yılbaşı çekilişi biletleri satılmaya devam ediyor. Vatandaşlar, yılbaşı bilet fiyatlarını araştırıyor. Peki, Milli Piyango 2022 yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye ne kadar? Milli Piyango biletleri nereden alınır, fiyatları ne kadar? işte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

31 Aralık gecesi Milli Piyango tarafından çekilişi yapılacak yılbaşı biletlerinin fiyatları belli oldu. Biletler Milli Piyango bayilerinde satışa çıkarken zengin olma hayali kuran vatandaşlar, biletlerinin satıldığı bayilikler önünde uzun kuyruklar oluşturmaya başladı. Peki, 2022 Milli Piyango Yılbaşı bilet fiyatları ne kadar?

Milli Piyango 2022 Yılbaşı Bilet Fiyatları

Milli Piyango 2022 Yılbaşı Bilet Fiyatları

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi kapsamında büyük ikramiye olarak 120 milyon lira verilecek.

Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam 120 TL, yarım 60 TL ve çeyrek bilet 30 TL olarak belirlendi. Yılbaşı biletleri bayiler ve “millipiyangoonline.com” internet sitesi üzerinden alınabilecek.

MİLLİ PİYANGO BİLETİ SATIN ALMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Büyük İkramiye Ne Kadar?

Büyük İkramiye Ne Kadar?

2022 Milli Piyango yılbaşı özel çekilişin büyük ikramiye tutarı, 120 milyon Türk Lirası olarak açıklandı.

Yılbaşında dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 670 milyon 760 bin TL olacak.

Milli Piyango Oynamanın Kuralları Neler?

Milli Piyango Oynamanın Kuralları Neler?

Milli Piyango bilet tipleri üçe ayrılıyor; Tam Bilet, Yarım Bilet ve Çeyrek Bilet. Oynanan ve kazanılan bilet yarım bilet ise ikramiyenin yarısı; çeyrek bilet ise ikramiyenin çeyreği kazanılıyor.

Kazanan kategoriler çekilişlerde değişkenlik gösteriyor ve Milli Piyangoda iki tane özel kategori bulunuyor. Amorti, son kazanan kategori. Birincisi 0-4 arasından ikincisi 5-9 arasından olmak üzere iki basamak çekiliyor. Son basamağı bu iki sayıdan biri olan biletler amorti ikramiyesi kazanıyor.

Teselli kategorisi, en büyük ikramiyeyi kazanan bilet numarasının her basamağındaki numaraya göre bir farklılık gösteren ikramiye.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın